Haberler

TEMA Ögretmen Günü Mesajı

Güncelleme:

Yürekleri hizmet aşkı ve toprak sevgisi ile dolu öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

TEMA Vakfı Genel Müdürü M. Serdar Sarıgül, yayınladığı mesaj ile 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı. TEMA Vakfı'nın gücünü gönüllülerinden alan bir sivil toplum hareketi olduğunu ifade eden Sarıgül, 'Ülke genelinde sayıları 430.000'i aşan TEMA Gönüllülerimiz arasında binlerce öğretmenimiz bulunuyor.

Çocuklarımızı hayata hazırlayan öğretmenlerimiz, onların toprak ve doğa sevgisi kazanmasında en büyük destekçilerimiz. Yürekleri hizmet aşkı ve toprak sevgisi ile dolu değerli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum." dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın TEMA Vakfı çalışmalarına çok büyük destek verdiğinin altını çizen TEMA Vakfı Genel Müdürü M. Serdar Sarıgül, 2011 yılında MEB TEMA işbirliği ile başlatılan Ekolojik Okuryazarlık Öğretmen Eğitimi ile okul öncesi çocuklarımızı hedefleyen Minik TEMA, uzun yıllardır devam eden Yavru TEMA ve Genç TEMA Lise çalışmalarının başarısına dikkat çekti. Sarıgül, 'Eğitimin kalitesine yönelik çalışmaları destekliyor, öğretmenlerimizin başarılı bir yıl geçirmesini diliyoruz' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title