Haberler

Dedikodu Üzerine Komutanlık Önüne İş Makineleri Çekildi

Güncelleme:

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı'ndan tankların dışarı çıkacağı dedikodusu üzerine çok sayıda iş makinesi garnizonun kapısına çekildi.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı'ndan tankların dışarı çıkacağı dedikodusu üzerine belediye ve işadamlarına ait çok sayıda iş makinası garnizonun kapısına çekildi.

GARNİZONUN GİRİŞ-ÇIKIŞLARI KAPATILDI

Ak Parti Çerkezköy İlçe yönetimine kentteki 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı'ndan tankların dışarı çıkacağı yönünde bilgi geldiği haberleri kısa sürede ilçeye yayıldı. Bunun üzerine birbirleriyle sosyal medya üzerinden haberleşen grupların önerisiyle belediye ile iş adamlarına ait kamyon ve iş makineleri garnizonun giriş-çıkış kapılarının önüne çekildi.

"DEMOKRASİ NÖBETİNE GELDİK"

Bu sırada çok sayıda Çerkezköylü askeri birliğin önünde toplandı. Kısa sürede sayıları artan kalabalık 'Demokrasi nöbetine geldik' diye sloganlar attı. Bu gelişmeler üzerine garnizonun ışıkları söndürülürken, askerlerden herhangi bir müdahalede bulunulmadı.

AK PARTİLİ VEKİLLER VATANDAŞLARI İKNA ETTİ

Kalabalığın arasında bazı kişilerin taşkınlık yapması üzerine Ak Partili bölge milletvekilleri Ayşe Doğan ve Metin Akgün, garnizonun önüne geldi. Vatandaşları sağduyulu olmaya davet eden milletvekilleri, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan'ın ilçeye gelerek belediye önünde konuşma yapacağını bildirdi.

CUMHURİYET MEYDANINA YÖNELDİLER

Bu çağrı üzerine vatandaşlar garnizonun önünden ayrılarak Cumhuriyet Meydanına yöneldiler. İş makineleri ise garnizonun kapılarının önünde bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çerkezköy AK Parti Tekirdağ Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500

Yorumlar (1)

poyraz33:

ESKİ UZMAN bunlarda ki kafa bu kadar işte dar görüşlü insan topluluğu ayaklanmaya sürüklüyor etrafındaki milleti onlarda koyun gibi gidiyor ben tekirdağ hayrabolu 95. zırhlıda yaptım askerliği o tanklar o toplar obüsler ne dediğiniz gibi ne komyon dinler ne kepçe nede tr dinler hepsini ezer geçer ama insanlar cahil olunca hal böyle

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title