Haberler

Tarımda Büyük Hedef (2)

Mezbaha AÇILIŞI YAPTI Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından Balkonuk Center'da düzenlenen Avrupa Birliği Kırsal Kalkınma Fonu (IPARD) Destekleme Ödül Töreni'nin ardından Bigadiç'e geçti.

Mezbaha AÇILIŞI YAPTI

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından Balkonuk Center'da düzenlenen Avrupa Birliği Kırsal Kalkınma Fonu (IPARD) Destekleme Ödül Töreni'nin ardından Bigadiç'e geçti. Bakan Yardımcısı Arzu, burada, yenilenerek daha modern bir görünüme kavuşan belediye mezbahasının açılışına katıldı. Törendeki konuşmasında Türkiye'nin tarım konusunda çok büyük ilerlemeler kaydettiğini belirten Arzu, tarımsal ve hayvansal üretim yapanlara desteklerinin süreceğini söyledi.

Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, konuşmasının ardından Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Ak Partili Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcı ile birlikte kurdelesini keserek mezbahayı hizmet açtı. Arzu, açılışın ardından hijyenik kıyafetler giyip, beraberindekilerle mezhabayı gezip, bilgi aldı. Tören, halk oyunları gösterisi sunulmasıyla sona erdi.

Öte yandan, Bigadiç-Sındırgı-Balıkesir Kavşağı'na belediye tarafından konulan ancak tepkiler üzerine bir süre önce kaldırılan inek heykelinin de açılışı yapılan mezbahanın bahçesine konulduğu dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Avrupa Birliği Kutbettin Arzu Balıkesir Bigadiç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title