Haberler

Tampon İçerisine Sakladıkları Esrarı Alfa Buldu

Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği'nde 7 Ay Önce Göreve Başlayan Narkotik Köpeği 'Alfa', Esrar Tacirlerinin Aracın Tamponu İçerisine Gizleyip Getirdikleri Esrarı Buldu.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği'nde 7 ay önce göreve başlayan narkotik köpeği ''Alfa'', esrar tacirlerinin aracın tamponu içerisine gizleyip getirdikleri esrarı buldu.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği'nden yapılan açıklamaya göre, Ati Ertuğrul B.'nin (60) İstanbul'dan esrar getireceği ihbarını alan güvenlik güçleri, zanlıyı Santral Garaj'da kendisine ait otomobille geçerken durdurdu. Otomobilde arama yapan ve şubeye 7 ay önce getirilen Belçika çoban köpeği ''Alfa'', tampona gizlenmiş halde olan 375 gram esrarı bulmayı başardı. Bu sırada esrarı satın almak için bekledikleri öne sürülen yarış atı yetiştiricisi jokey Ali K.

ile Yıldır O. da (66) yakalanarak gözaltına alındı. Zanlılar, sorgulamalarının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

(UU-MŞ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title