Haberler

Taksim'de "Spatulalı" Dehşet Kameralarda

Güncelleme:

Evli çift ve yanlarındaki kadın arkadaşlarının peşlerine takılan spatulalı saldırgan Taksim'de yol kesti. Meydana gelen kavga sonucu Taksim'de halk panik yaşadı.

Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı'nda dün (pazartesi) saat 09.00 sıralarında Burak ve Bahar B. çifti barda tanıştıkları Sevil Y. ile birlikte eve gitmek üzere Taksim'deki otobüs duraklarına doğru yola çıktı. Bu sırada iddiaya göre Aydın A. (21) ve ismi belirlenemeyen bir kişi, Sevil Y.'nin yanına yaklaşarak laf attı. Bu durum üzerine Burak B. laf atan kişilerle kavgaya tutuştu.

Astım krizi tutan Sevil Y. fenalaşınca Aydın A. ve yanındaki kişi hızla uzaklaştı. Çift, Sevil Y.'yi alıp Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Aydın A. hastaneye giden üç kişiyi takip ederek bir kez daha karşılarına çıktı. Burada Burak B. ile bir kez daha kavga eden Aydın A., hastane polisinin gelmesiyle tekrar uzaklaştı. Hastaneden ayrılan çift ve Sevil Y., tekrar Taksim'deki otobüs duraklarına gitti.

PEŞLERİNİ BIRAKMADI

Aydın A. burada yine Burak ve Bahar B. çifti ile Sevil Y.'nin karşılarına çıktı. Aydın A. bu kez iddiaya göre 500 TL para istedi. Aydın A. ile Burak B. yeniden kavgaya tutuştu. Aydın A. çevredeki bir esnaftan aldığı spatulayla Burak B.'yi başından yaraladı, boynundaki çantasını askısından kopararak aldı.

GASP DEHŞETİNE DAYANAMAYIP BAYILDILAR

Olay anında fenalaşan 2 kadın ise bayıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine yerine ulaşan Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, saldırganı kaçmaya çalışırken yakaladı. Polis ekipleri, baygın kadınların bulunduğu yere güvenlik şeridi çekerek olay yerine ambulans çağırdı. Bir süre sonra olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yerde baygın yatan kadınlara müdahale etti. Bir süre sonra kendilerine gelen kadınlar, ambulansa taşındı. Kadınlardan biri hastaneye sevk edilirken diğer kadın ise durumunun iyi olduğunu söyleyerek ifade vermek için polis merkezine gitti. Yakalanan saldırganda polis merkezine götürüldü. Saldırgan habercilerin 'neden gözaltındasınız' sorusuna, 'cinayet işledim' yanıtını verdi.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan olay anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Aydın A. ile Burak B.'nin kavga ettiği görülüyor. İki kadın ise kavgayı korku içinde izliyor. Kavga eden ikili kamera açısından çıktığı an Aydın A. bir esnaftan aldığı spatula ile Burak B.'yi yaraladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tarlabaşı Beyoğlu Taksim Aydın Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title