Haberler

Taksiciler Odası Başkanı Aksu seçimdeki tarafını gizlemedi: Taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum

Güncelleme:

Üsküdar'da Taksiciler Buluşması programına katılan Cumhur İttifakı İBB Başkan adayı Murat Kurum İBB yönetiminin taksi meselesini çözümsüz bıraktığını öne sürerken, etkinlikte konuşan İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu "Taksiye yanlış yapanlar hiçbir zaman siyasette iflah olamadılar ama biz size sonsuz güveniyoruz. Tekrar taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum" dedi.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Üsküdar'da Taksiciler Buluşması programına katıldı, İstanbul Taksiciler Esnaf Odası üyeleriyle bir araya geldi.

Taksiciler Odası Başkanı Aksu seçimdeki tarafını gizlemedi: Taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum

KURUM: İBB TAKSİCİLİK YAPAMAZ, KANUN BUNU REDDEDİYOR

Burada konuşan Kurum, İBB yönetiminin taksi meselesini çözümsüz bıraktığını öne sürüp şöyle devam etti; "İBB, taksi sayısını artırarak sorunu çözmeyi değil, kendi bünyesinde bir şirket kurarak taksi işletmeciliği yapmak istemiştir. İBB taksicilik yapamaz, kanun bunu açıkça reddediyor. Kanun, 'Ticari plakalar sadece şoförlük mesleğini geçim kaynağı olarak seçmiş gerçek kişilere tahsis edilebilir.' diyor. Şimdi size soruyorum, İBB gerçek kişi midir? Elbette değildir, İBB bir tüzel kişiliktir, bir kamu kurumudur. Meselenin aslı budur. Bu yönetimin ihmalkarlığı yüzünden de vatandaşımızla taksici esnafımız karşı karşıya kalmıştır."

Taksiciler Odası Başkanı Aksu seçimdeki tarafını gizlemedi: Taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum

TAKSİCİLER ODASI BAŞKANI: BİZE SAHİP ÇIKANI ASLA UNUTMAYIZ

Daha sonra konuşan İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu da, kendilerine sahip çıkanın her zaman yanında olduklarını belirtirken Murat Kurum'a desteğini de açıkça yapmaktan geri durmadı. Aksu, konuşmasında şu sözleri kullandı; "Biz iyiliği de kötülüğü de ekmeğimizle oynayanı da bize söz verip tutmayanı da bizi tehdit edip parmak sallayanı da taksi duraklarına sürekli uğrayıp çay içerek hal hatır soranı da bize her UKOME toplantısında sahip çıkanı da bize her platformda sahip çıkanı da bize her zaman köstek olanı da Sayın Bakan'ım unutmayız.

Taksiciler Odası Başkanı Aksu seçimdeki tarafını gizlemedi: Taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurumİstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu.

"TEKRAR TAKSİMETRELERİ KURUN, GELİYOR MURAT KURUM"

Taksici esnafı olarak herkes şunu biliyor ki Sayın Bakan'ımız bakanlığında nasıl tarih yazdıysa İstanbul'da da tarih yazacak. Biz size güveniyoruz, sizden eminiz. Beraber istişare ederek ortak akılla İstanbul'u yöneteceğinizden eminiz. Taksiye yanlış yapanlar hiçbir zaman siyasette iflah olamadılar ama biz size sonsuz güveniyoruz. Tekrar taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum."

Kaynak: AA / Güncel

Murat Kurum İstanbul Üsküdar Eyüp Güncel Haberler

500

Yorumlar (65)

AYHAN BAYRAK:

Helal abim adamsın aynen geliyor başkanımız Murat Kurum

105
802
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

sana kuracaklar az kaladi

839
67
yanıtYanıtla
Orkun Yıldırım:

Bu Eyüp Aksu denilen vatandaş Murat kurum'u destekliyorsa ben Murat kurum'a oy vereceksem bile vermem, bu adam yüzünden İstanbul'da Taksiciler sevilmiyor. Adam en kısa mesafe 120 TL olması gerekiyor. Taksi ücretlerine En az %65 zam yapılması gerekiyor demişti. Bu adamın dediği gibi olsa Havalimanına gitsen bir Uçak bileti parası da Taksiye vereceksin. Dediğim gibi Murat kurum bu adamdan destek istiyorsa, medet umuyorsa yandı gülüm keten helva.

yanıt671
yanıt54
Nuri Aga:

İmamoğlu bunlara yedirmiyor ya ondan böyle...

yanıt703
yanıt81
Nuri Aga:

Bu arkadaşa İmamoğlu yedirmiyor ya ondan böyle...

yanıt533
yanıt75
Merdan:

Bence Sayın Murat Kurum İstanbulda havasını alacak.

yanıt270
yanıt61
Ayhan:

Taksiciler Murat kurum diyorsa İstanbullu İmamoğlu der kurtla kuzu aynı kefede olmaz.

826
76
yanıtYanıtla
Murat Keskin:

Adamsın kardeşim eyvallah

yanıt111
yanıt34
Alper:

Plakalar şöförlere nasıl kiralanıyor peki sayın kurum? Bir kişiye ait 10 adet plaka nasıl oluyor? Bu adamlar şöförlük mü yapıyor sanki?

449
18
yanıtYanıtla
Temel Temel:

Rantın Üzerine oturmuşlar kaybetmek işlerine gelmiyor. Kazan imamoğlu İstanbul Taksiyi kur çalıştır bunlar ne hali varsa görsün.

yanıt67
yanıt1
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title