Haberler

Suudi Arabistan Büyükelçiliği'ne Taziye Ziyaretleri

Suudi Arabistan'ın veliaht prensi Nayef bin Abdülaziz el Sud'un vefatı nedeniyle Suudi Arabistan Büyükelçiliği'ne taziye ziyaretleri başladı.2 gün önce tedavi için bulunduğu Cenevre'de hayatını kaybeden Suudi Arabistan'ın veliaht prensi Nayef Bin...

Suudi Arabistan'ın veliaht prensi Nayef bin Abdülaziz el Sud'un vefatı nedeniyle Suudi Arabistan Büyükelçiliği'ne taziye ziyaretleri başladı.

2 gün önce tedavi için bulunduğu Cenevre'de hayatını kaybeden Suudi Arabistan'ın veliaht prensi Nayef Bin Abdülaziz el Sud için Ankara Suudi Arabistan Büyükelçiliği'nde taziye defteri açıldı. Başsağlığı için gelenlerin sırasıyla taziye defterine yazdığı büyükelçilikte, taziyeleri Suudi Arabistan Krallığı Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Abdulhadi El-Shafi kabul etti. Bugün başlayan ve 3 gün devam edecek olan taziye ziyaretleri, 13.00 ile 15.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanlığı adına Suudi Arabistan Büyükelçiliği'ne taziye ziyaretinde bulunan Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen, taziye defterine duygularını yazarak, bir dost ve kardeşi kaybetmenin üzüntüsünü duyduklarını ifade etti. İsen'den sonra gelen Ulaştırma Bakanlığı Haberleşme Genel Müdür Yardımcısı Lütfi Aydın da taziye defterine yazarak, Maslahatgüzar El-Shafi'ye başsağlığı dileklerinde bulundu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

suudi arabistan cenevre Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title