Haberler

Sultangazi'de Silahlı Çatışma: 1 Ölü, 3 Yaralı

Güncelleme:

Sultangazi'de akşam saatlerinde yaşanan silahlı çatışmada 1 kişi hayatını kaybederken, kafede oturan 3 kişi de yaralandı.

Sultangazi'de akşam saatlerinde yaşanan silahlı çatışmada 1 kişi hayatını kaybederken, kafede oturan 3 kişi de yaralandı.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

İstanbul Sultangazi Yunus Emre Mahallesi'nde çıkan silahlı çatışmada ortalık savaş alanına döndü. Kaç kişi oldukları bilinmeyen bir grup, aralarında husumet olan Ercan Ateş'i 1398. Sokak'ta pusuya düşürdü. Sokak arasında başlayan çatışma caddeye kadar taştı. Pompalı tüfek, uzun namlulu silah ve birden fazla tabancanın kullanıldığı çatışma mahallenin orta yerinde dakikalarca sürdü. Çatışmada Ercan Ateş başına isabet eden kurşunla olay yerinde yaşamını yitirdi. Ateş'in cansız bedeni olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından ambulansla morga kaldırıldı.



KAFEDE OTURANLAR DA YARALANDI

Çatışma sırasında olayla ilgisi olmayan ve cadde üzerindeki kafede çay içen 35 yaşındaki Cengiz Kavak,15 yaşındaki Eyüp Torun ve 18 yaşlarında olduğu öğrenilen bir vatandaş da seken kurşunların isabet etmesi sonucu yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılırken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yine seken kurşunlar birçok arabaya ve iş yerine isabet etti. Seken kurşunların isabet ettiği iş yeri ve araba camlarında büyük delikler açtığı görüldü. Arabası seken kurşunlardan dolayı delik deşik olan bir vatandaş ise adeta isyan etti.

SON NEFESİNİ CADDE ORTASINDA VERDİ

Elinde silahı ile son nefesini cadde ortasında veren Ercan Ateş'in üzerinde çelik yelek olduğu ve olası bir saldırıya kendisini hazır tuttuğu gözlendi. Çatışmanın asıl boyutu ise olay yeri inceleme ekiplerinin boş kovanları işaretlemesi ile ortaya çıktı. Çatışma sırasında sıkılan kurşunların kovanlarının hemen hemen sokağın her noktasında olduğu görüldü.

ÇEVREDE YAŞAYAN VATANDAŞLAR DA KORKTU

Çatışma sırasında evde olan bir vatandaş, "Çatışma dakikalarca sürdü. Korkudan cama bile çıkamadık. Bir kişiyi kovalamışlar sokak adam doluydu" dedi. Kafenin sahibi Hakan Özer ise, "Ben 3 kişi gördüm, ateş ediyorlardı. Bir kişi kaçıyordu. Bende tezgahın içindeydim. Hemen kendimi yere attım. Benim müşterilerim dışarıda çay içiyordu. Çatışma çıkınca içeriye doğru kaçtılar. O sırada kurşunlar bu tarafa gelmeye başladı. 3'ü de vuruldu. Sanki hedef gözer gibi insanlara sıkıp gittiler" diye konuştu.

İş yeri sahibinin eşi Hatice Özer de, "Çok korktum. Yaralananlar oldu. Panikle dışarıya çıktım. Çok sayıda silah sesi duydum" dedi. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sultangazi İstanbul Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500

Yorumlar (17)

KEKOLAND:

MUHTELEMEN KÜRTLER ARASINDA KAN DAVASIDIR.KARIŞMAMAK GEREKİR.BU ONLARIN EN TEMEL HÜRRİYETLERİDİR.SONRA BİZ FAŞİST OLUYORUZ.

19
18
yanıtYanıtla
kara:

bu ülkede senin kadar hırsıza hayduta taviz veren masum halkı ezen bir basbakan daha görmedim sayın basbakan 800 tlyle asgari ücretli çalistirmaya kalkarsan herkes hırsız haydut olur halkı refaha sokacan önce sonra vergi alcan somada ölenlerin tazminatını özelleştirdiğin şirkete kescen halkın vergileriyle ölenleri teselli etmicen o özelleştirme adı altında kayırdıgın şirketi korumucan ne çevirdigini görebiliyorum sayın basbakan burdaki arazimizi elimizden aldın kömür açicam diye sonra toprağını aldırdın tam kömüre ulaşıpda kara geçicende özelleştirdin zarar diye böyle bi mantık varmı tabiki toprak alınırken kar edilmes hazır kömürü verdin gelde bi bak neler dönüyo işe giremiyoz bile arazimiz gittiği halde eh sayın başbakan bu dünyada sana bisey anlatmadık ama öbür dünyada allaha şikayet etcegim tek kişi sensin ve şirket yandaşların yedi ceddiini bu dünyada ve öbür dünyada rezillik içinde geçirmenizi isticem çünkü vebalım büyük sana oy verdim halkı perişan edesin diyemi verdim

20
9
yanıtYanıtla
karataha1973-42@hotmail.com:

FARUĞA CEVAP daha iyi olsun diye vermedikmi ülke kalkınıyo zenginledi neden hala halk ezilmeye çalişiyo zenginle fakir arasında uçurum çoğalıyo neden asgari ücretlinin kaderimi bu neden her gelen ezerki he desana aliştik demi faruk fakir fakir gibi kalsın bu düşüncen varsa onu söyle yazıklar olsun

yanıt0
yanıt0
selamiyazgiyucel@hotmail.com:

2002 yılında asgari ücret 1800 ekmek civarıymış

yanıt0
yanıt0
aha:

İstanbulda her an ...yoluna gidebilirsiniz.

22
0
yanıtYanıtla
ASİ DERSİMLİ:

AK GENÇLİK ÇALIŞIYOR !!!

12
7
yanıtYanıtla
CHp'liarslan_m94@hotmail.com:

Iste istedigimiz turkiye bu

9
7
yanıtYanıtla
laz oglu:

ben Sultan beylideyim bingölü kenan ve adamlari yapti bunu

6
2
yanıtYanıtla
hakan niğdekuzey_kurtlari@hotmail.com:

ölen kimdi.aralarındaki sorun neydi biliyormusun?

yanıt0
yanıt0
hasan:

Kim bir mü’mini kasten öldürürse, cezası, içinde ebedî kalacağı cehennemdir. Allah, ona gazap etmiş, lânet etmiş ve onun için büyük bir azap hazırlamıştır. (NİSÂ - 93)

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title