Haberler

Steinmeier ve Barroso'dan Başsağlığı Mesajları

Almanya Dışişleri Bakanı Frank Walter Steinmeier ve AB Komisyonu Başkanı Jose Manuel Barroso, İstanbul-ısparta Seferini Yaparken Düşen Atlasjet Havayolları Uçağında Hayatını Kaybedenler İçin Başsağlığı Mesajları Gönderdiler.

Almanya Dışişleri Bakanı Frank Walter Steinmeier ve AB Komisyonu Başkanı Jose Manuel Barroso, İstanbul-Isparta seferini yaparken düşen Atlasjet havayolları uçağında hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajları gönderdiler.

Almanya'nın Ankara Büyükelçiliğinden yapılan açıklamaya göre, Almanya Dışişleri Bakanı Steinmeier, Dışişleri Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan'a gönderdiği başsağlığı mesajında şunları kaydetti:

"Bir Türk yolcu uçağının Isparta yakınlarında düşmesi ve çok sayıda insanın ölümüne neden olan feci kazanın haberini büyük bir üzüntüyle aldım. Size, hükümetinize ve Türk halkına en derin taziyelerimi iletmek istiyorum. Bu zor anlarda, böylesine korkunç bir kaza sonucu hayatını kaybedenlerin aileleri ve yakınlarının acısını paylaşıyoruz."

AB Komisyonu Başkanı Jose Manuel Barroso da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a gönderdiği başsağlığı mesajında, AB Komisyonu ve şahsı adına en derin taziyelerini sunarak, kazada yaşamını yitirenlerin ailelerinin kederlerini derinden paylaştıklarını dile getirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title