Haberler

Spor Beşiktaşlı Yönetici Yücel Şampiyonlar Ligi Şansımız Yüzde 50'nin Üzerinde

Spor Beşiktaşlı yönetici Yücel Şampiyonlar Ligi şansımız yüzde 50'nin üzerindeAli Can ZERAY KIRKLARELİ (DHA) - Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yücel, Şampiyonlar Ligi'ne gitme şansımız yüzde 50'nin üzerinde dedi.

Spor Beşiktaşlı yönetici Yücel Şampiyonlar Ligi şansımız yüzde 50'nin üzerinde

Ali Can ZERAY KIRKLARELİ (DHA) - Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yücel, Şampiyonlar Ligi'ne gitme şansımız yüzde 50'nin üzerinde dedi.

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yücel, Kırklareli'de katıldığı bir programın ardından gazetecilerin Beşiktaş ile ilgili sorularını yanıtladı. Teknik direktör Şenol Güneş'in A Milli Takım'ın başına geçmesini değerlendiren Yücel, takımın başına gelecek yeni hocaya yönetimin karar vereceğini söyledi. Yücel, şunları söyledi Şenol hoca bizimle beraber çok güzel 4 sezon geçirdi. İki şampiyonluk elde ettik, hatta bu şampiyonlukların birinde stadımız dahi yoktu. Ondan dolayı bana göre Şenol hocayı çok güzel bir şekilde uğurlayacağız. Diğer taraftan bizde gösterdiği başarıyı milli takımda gösterir, gösterecek gibi de oldu. İlk iki maçında ikide iki yaptı, inşallah bunun devamı da gelir. Çünkü her zaman gerek bizim başkanımız olsun gerek yönetim kurulu üyelerimiz hep şunu söylüyor. Beşiktaşlıyız, Beşiktaş bizim ama A Milli Takım tüm Türkiye'nin hepimizin. O yüzden kırgınlığımız olması zaten söz konusu değil. Milli takım hepimizin. Diğer taraftan Beşiktaş'ta bir seçim süreci var. 12 Mayıs tarih olarak da ilan edildi. Bizim orada sayın başkanımızda çok net ifadesi var. birçok mecrada da bunu tekrarladı. Bir ay süre sonra seçim varken bir hocayla oturup anlaşmak yeni gelecek yönetime etik anlamda çok doğru bulmuyoruz. Ama yapılacak iş tabi ki şu olur seçimin ertesi günü yeni hoca çalışmalarına start verilir ve en kısa zamanda Beşiktaş'a yakışacak, Beşiktaş'ı önümüzdeki sezonlarda başarıya ulaştıracak, şampiyonluklara ulaştıracak bir hocayla anlaşacağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın.

FİKSTÜR AJANTAJI BEŞİKTAŞ'IN

Bir gazetecinin Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi' şansını sorması üzerine Hüseyin Yücel, Şampiyonlar Ligi'ne kesinlikle gitmeyi düşünüyoruz. Fikstüre baktığımızda da şansımız bana göre yüzde 50'nin üzerinde. Fikstür avantajıyla birlikte Şampiyonlar Ligi'ne gitme şansımız var. Tabii bu akşam Başakşehir maçı çok önemli. Yarın Fenerbahçe ile Galatasaray karşılaşacak. Başakşehir ligin başlangıcından bu yana çok disiplinli oynayan bir takım. Çok iyi bir kadrosu olan organize olmuş bir takım. Ama tabii ki bizim bu maçta saha avantajımız olacak. Bu saha avantajını da kullanıp özelikle Rizespor maçında yakaladığımız havayı kendi stadımızda taraftarlarımızla birlikte yansıtabilirsek ben hiçbir neden görmüyorum ki bu maçtan 3 puan alıp çıkmayalım. İnşallah gülen taraf Beşiktaş olacak. Ama öncelikle centilmence, hakem hatalarının az olduğu hak edenin kazanacağı bir maç olacak dedi.

Gazetecilerin skor tahmini sorusuna ise Yücel, maçı 2-1 Beşiktaş'ın kazanacağını söyledi.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Yücel Beşiktaş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title