Haberler

Sosyal Tesisler Bursa'nın Yüzünü Güldürdü

Güncelleme:

BURFAŞ tarafından çalışanlarına yönelik düzenlenen 'Birlik ve Dayanışma Gecesi', personele moral verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Merinos GölPark'ta düzenlenen dayanışma gecesinde BURFAŞ çalışanlarının Bursa'nın kalkınmasına büyük katkısının olduğunu belirtti. Başkan Altepe, BURFAŞ'ın işlettiği sosyal tesisleriyle kentin her köşesinde vatandaşlara ulaştığına işaret ederek, "BURFAŞ personelini, Bursa'ya kazandırdıkları güzel hizmetlerinden dolayı tebrik ediyorum. Büyükşehir Belediyesi ve BURFAŞ olarak öncelikli hedefimiz, kalite ve güvenle hizmettir. Bursalı hemşehrilerimize hizmet etmek bizim için büyük onurdur" dedi.

"BURFAŞ'ın hizmetleri yüzleri güldürüyor"

Başkan Altepe, Bursa'nın pek çok değeri bir arada bulundurduğuna ve her konuda diğer kentlere örnek olduğunu vurgulayarak, "Bursa, bu döneme damgasını vuruyor. Halkımızın mutluluğunu önemsiyoruz. Sosyal tesislerde de Bursa en iyi konumda. Gemlik'ten Mudanya'ya herkese ulaşıyoruz ve sosyal tesislerde konuklarımızı ağırlıyoruz. Büyükşehir Belediyesi bayrağının dalgalandığı her yerde halkımızın mutluluğunu amaçlıyoruz. BURFAŞ'ın güzel hizmetleri, Büyükşehir Belediyesi'nin gülen yüzü oluyor" diye konuştu.

Başkan Altepe, Bursalılara layık olmak için heyecanla ve aynı yüksek performansla çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

"Büyük bir aileyiz"

BURFAŞ Genel Müdürü Mustafa Çaltılı da tarihin nabzının attığı nezih mekanların BURFAŞ tarafından işletildiğini söyleyerek, "BURFAŞ olarak her zaman Bursalıların hizmetindeyiz. İşimizi layıkıyla yapmaya devam edeceğiz. Bizler özel sektöre rakip değiliz. Bazen özel sektörden örnek oluyor, bazen de özel sektöre örnek oluyoruz. BURFAŞ olarak büyük bir aileyiz" dedi.

BURFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Karadağ ve Murahhas Üye Muttalip Alemdar da BURFAŞ çalışanlarının emekleriyle Bursa'ya değer kattığını belirtti. BURFAŞ çalışanlarının moral topladığı gecede, yılın en başarılı personeline plaketleri ve ödülleri verildi, pasta kesilerek dayanışma örneği gözler önüne serildi. Coşkulu gecede, BURFAŞ yönetim ve denetim kurulu üyeleriyle çalışanlar hep birlikte halay çekerek gönüllerince eğlendi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Recep Altepe Merinos Güncel Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title