Haberler

Son dakika... Turgutlu'da ihtiyaç sahiplerinin yüzü bu yıl da gülecek

Güncelleme:

Son dakika haberlerine göre Turgutlu Belediyesi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelere yönelik kurban bağışı projesi başlattı.

Turgutlu Belediyesi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelere yönelik kurban bağışı projesi başlattı. 'Kurban bağışlarınız ihtiyaç sahiplerine AŞ olsun' projesiyle geliri olmayan veya dar gelirli ailelere Turgutlu Belediyesi Aşevi ve Hayır Merkezi aracılığı ile bağışlanan kurbanlıklar ulaştırılacak.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan 'Kurban bağışlarınız ihtiyaç sahiplerine AŞ olsun' projesine bu yıl da devam edilecek. Kurban Bayramına sayılı günler kala gerçekleştirilen proje kapsamında kurban bağışında bulunmak isteyen vatandaşlar Aşevi ve Hayır Merkezine bağışta bulunabilir.

'Kurban bağışlarınız ihtiyaç sahiplerine AŞ olsun' projesi ile kurban bağışında bulunmak isteyen Turgutlulular dilerlerse kurbanlıklarını alıp Aşevi ve Hayır Merkezine teslim edebilir veya vatandaşlar tarafından kesilen kurbanlıklar kesildikten sonra Aşevi ve Hayır Merkezine ulaştırılabilir. Vatandaşlar ayrıca Aşevi ve Hayır Merkezinin hesap numaralarına bağışta da bulunabilir. Merkeze bağışlanan kurbanlıkların kesimi ise Turgutlu Belediyesi ekipleri tarafından yapılacaktır.

Kurban bağışında bulunmak ve detaylı bilgi almak için 08.00 - 16.00 saatleri arasında 0236 312 22 28 numaralı telefona ulaşılabilir.

'Kurban bağışlarınız ihtiyaç sahiplerine AŞ olsun' projesiyle ilgili konuşan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, "Her gün 700 vatandaşımıza yemek dağıtımı yapan Aşevi ve Hayır Merkezimiz aracılığı ile Kurban Bayramında da ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize ulaşacağız. Kurban bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarımızı tercihlerine göre et veya maddi olarak Aşevi ve Hayır Merkezimize bağış yapmaya, bu bayramda da paylaşmanın, dayanışmanın, yardımlaşmanın manevi hissini en güzel şekilde yaşamaya ve de yaşatmaya davet ediyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Turgutlu Belediyesi Selçuk Çetin Turgutlu Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title