Haberler

Son dakika haberi | Polis adayları mezuniyet töreninde sürpriz evlilik teklifleri

Güncelleme:

Son dakika haber: ERZURUM Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde (POMEM) eğitimleri tamamlanan 430 polis için mezuniyet töreni düzenlendi.

ERZURUM Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde (POMEM) eğitimleri tamamlanan 430 polis için mezuniyet töreni düzenlendi. 27'nci dönem mezunlarının yemin ederek polisliğe ilk adımı attıkları törene evlilik teklifleri damga vurdu. Mezun 3 polis, arkadaşlarına evlilik teklifinde bulunarak tek taş yüzük taktı.

Erzurum POMEM'de 27'nci dönem mezunları için tören düzenlendi. POMEM salonundaki törene protokolün yanısıra, aileler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunduğu törende 430 mezun, yemin ederek polisliğe ilk adım attı. Polisler, yemin töreni sonrası mezun olmanın coşkusunu kep fırlatarak yaşadı.

Törenin sonunda 3 polis memuru, arkadaşlarına evlilik teklifinde bulundu. Furkan Yüksel (27), Yalova'dan gelen 2 yıllık polis memuru arkadaşı Merve Şevik'e (28) cebinden çıkardığı tek taş yüzüğü uzatarak evlilik teklif etti. Sürpriz karşısında önce şaşıran sonra teklifi kabul eden Merve Şevik, polis olmadan önce Furkan Yüksel ile  hastanede birlikte çalıştıklarını söyledi. Kendisinin 2 yıl önce polis olduğunu belirten Şevik, "Bugün çok sürpriz oldu, açıkcası ben böyle bir şey beklemiyordum. Kendisi sık sık 'evlilik teklifi yapmadan evleneceğiz, inşallah bu duruma alınmazsın' diyordu. Ben de 'imkanlar el vermedi, sorun değil' diyordum. Meğerse böyle bir şey planlamış çok sürpriz oldu. Herkesin içerisinde ve en sevdiğim lotus yüzüğü almış. Hem çok şaşırdım hem çok mutlu oldum. Ben meslekte 2'nci yılımı doldurdum. Furkan benim çömezim" diye konuştu.

Okulun başından beri evlilik teklifini düşündüğünü söyleyen Furkan Yüksel de  "O benim üst devrem, ben çömezim, alt devreyim. Evde de üst devremin sözü geçecek" dedi.

'ŞAŞIRTI, MUTLU OLDUM'

Arkadaşı Mehmet Fırat Akgün'ün (28), tek taş yüzüklü evlilik teklifine evet diyen Melisa Karaca (26), "Fırat, polis oldu, şimdi sıra ben de. Ben de 4'üncü kez girdiğim sınavda başarılı oldum. 28'inci dönemi kazandım. Buradaki törende evlilik teklifini hiç beklemiyordum. Sürpriz oldu. Şaşırttı beni, gayet mutlu oldum" dedi.

'BU GÜZEL GÜNÜ ANLAMLANDIRDIK'

Yemin töreni sonrası 3,5 yıldır arkadaş oldukları Emine Mantar'a bir ömür birlikte olmayı teklif eden Ahmet Danabaş, "Bu güzel günü daha anlamlandırmak adına güzel bir evlilik teklifi yapmak istedim. Onu çok mutlu ettiğimi düşünüyorum. Salondan çok coşkulu bir tepki aldık. Çok güzeldi gerçekten, herkes ayak uydurdu. Çok teşekkür ediyoruz" derken, Emine Mantar da  "3,5 yıldır birlikteyiz. Mezuniyetine geldik, bu heyecanı birlikte yaşamak istedik. Evlilik teklifini hiç beklemiyordum. Çok heyecanlandım, çok mutlu oldum. Aşırı mutluyum" diye konuştu.

Mezuniyet için geldikleri törende evlilik teklifleri karşısında önce şaşıran sonra büyük bir mutluluk yaşayan Şevik, Karaca ve Mantar, törene katılan polisler ve davetlilerin  alkışları arasında parmaklarına tek taş yüzüklerini taktı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erzurum Güncel Haberler Son Dakika

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title