Haberler

Son dakika haber! Germencik Belediye Başkanı Öndeş'ten Azerbaycan'a destek

Güncelleme:

Son dakika haberler: Geçtiğimiz günlerde Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik gerçekleştirdiği saldırıda çok sayıda sivilin şehit olması ve yaralanması üzerine Ermenistan tarafından uzun yıllardır işgal altında olan Karabağ'a harekat başlatan Azerbaycan'a bir destek de Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş'ten geldi.

Geçtiğimiz günlerde Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik gerçekleştirdiği saldırıda çok sayıda sivilin şehit olması ve yaralanması üzerine Ermenistan tarafından uzun yıllardır işgal altında olan Karabağ'a harekat başlatan Azerbaycan'a bir destek de Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş'ten geldi.

Sosyal medya hesabı üzerinden Ermenistan'ı kınayan ve Azerbaycan'a destek paylaşımı yapan Belediye Başkanı Öndeş, tüm ilçeyi Azerbaycan ve Türk Bayrakları ile Atatürk posterleriyle donattı. Germencik Belediye Binası, Cumhuriyet Meydanı ve Ortaklar Mahallesinde meydana bayrak astıran Öndeş kardeş ülke Azerbaycan'ın her zaman yanında ve destekçisi olduklarını ifade etti.

Azerbaycan'a yönelik gerçekleştirilen saldırıyı kınayan ve başlatılan karşı harekatı destekleyen Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, belediye binası ile ilçede vatandaşların yoğun olarak kullandığı güzergahlara bayrak asılması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Belediye Başkanı Öndeş "Kardeş ülkemiz Azerbaycan ve soydaşlarımız olan Azerbaycan halkının bu haklı mücadelesini sonuna kadar destekliyoruz. Ermenistan tarafından işgal edilen ve bölgede yaşayan halkın uzun yıllardır büyük sıkıntıların yaşandığı Karabağ'a yönelik başlatılan kurtarma harekatının zaferle sonuçlanması ve sorunların son bulması en büyük temennimizdir"dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ermenistan Azerbaycan Germencik Karabağ Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı? Dabke dansı nedir, dabke dansı yasak mı?
title