Haberler

Solo Türk, Cumartesi Günü İzmit Körfezi Üzerinde Gösteri Uçuşu Yapacak

Her gösterileri büyük bir hayranlıkla ve nefesler tutularak izlenen Türk Hava Kuvvetleri'nin Solo Türk gösteri uçakları, Cumartesi günü İzmit Körfezi'nde uçuş yapacak.

Her gösterileri büyük bir hayranlıkla ve nefesler tutularak izlenen Türk Hava Kuvvetleri'nin Solo Türk gösteri uçakları, Cumartesi günü İzmit Körfezi'nde uçuş yapacak. Uçakların bugün rota belirlemek için İzmit Körfezi'nde yaptıkları uçuşlar ise herkesi heyecanlandırdı. İzmit'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü etkinlikleri kapsamına Genelkurmay Başkanlığı'nın onayıyla gerçekleştirilecek olan Solo Türk uçaklarının gösteri uçuşları 28 Haziran Cumartesi günü yapılacak. Uçuşlar saat 16.30'dan itibaren İzmit marina ve Sekapark sahilinden izlenebilecek. Solo Türk uçakları bugün öğlen saatlerinde ise, gösteri uçuşunda izlenecek rota ve uçuş hareketleri için Körfez üzerinde yaklaşık 10 dakikalık ön uçuş gerçekleştirdi. Bu uçuşlardan kent sakinlerinin haberdar olmaması ve uçakların da Körfez'in üzerinden oldukça alçak uçuş yapması herkesi heyecanlandırdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Türk Hava Kuvvetleri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title