Haberler

Sokaktaki Giysi Kumbarası Hırsızlığı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Güncelleme:

Beyoğlu'nda bir hırsız, saatlerce uğraştığı giysi kumbarasını açarak içindeki giysileri çaldı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.

BEYOĞLU'nda sokaktaki giysi kumbarasını gözüne kestiren hırsız saatlerce açmaya çalıştığı kumbarayı devirip, içindeki giysileri çevredekilere aldırış etmeden çaldı.12 saat süren hırsızlık güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Çarşamba günü meydana geldi. Cihangir'de saat 04: 00 sıralarında belediyenin ihtiyaç sahipleri için sokağa koyduğu giysi kumbarasının yanına gelen bir kişi elindeki levyeyle metal kumbarayı açmaya çalıştı. Sokaktan geçenlere aldırış etmeyen hırsız, saatlerce uğraştığı kumbarayı açamadı. Bir süre sonra geri gelip yine levyeyle kumbarayı açmaya çalışan hırsız başarısız olunca, bir kez daha olay yerinden ayrıldı. Üçüncü kez aynı yere gelen hırsız 12 saat sonunda kumbarayı devirip levyeyle açtıktan sonra içindeki giysi ve ayakkabılardan seçtiklerini çaldı. Arkadaşı çalınan eşyaları yanında getirdiği valize doldururken, hırsız devirdiği kumbarayı düzelttikten sonra olay yerinden ayrıldı. Saatlerce süren hırsızlık güvenlik kamerasına yansırken bir mahalle sakini "Kumbara daha önce hırsızlar tarafından parçalandı. 1 hafta önce yenisi getirildi. Kumbarayı levyeyle parçalıyorlar. Yoldan geçenlere de hiç aldırış etmiyorlar. Hem kumbaraya zarar veriyorlar hem de çaldıkları eşyaları satıyorlar" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beyoğlu Güvenlik Güvenlik Kamerası Hırsızlık 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title