Haberler

Sivas Minik Öğrencilerden Anlamlı Yardım Kampanyası

Minik öğrencilerden anlamlı yardım kampanyası Sivas Halide Edip Adıvar Anaokulu'nda ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere giysi ve ayakkabı toplama kampahyası düzenlendi.

Minik öğrencilerden anlamlı yardım kampanyası

Sivas Halide Edip Adıvar Anaokulu'nda ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere giysi ve ayakkabı toplama kampahyası düzenlendi. Toplanan yardım paketleri ihtiyaçlılara dağıtılmak üzere İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne (AFAD) teslim etti.

Halide Edip Adıvar Anaokulu, 'Eğitimde Sivasi Hareketi' projesi kapsamında öğrencilere paylaşma bilincini aşılamak amacıyla yardım kampanyası başlattı. Bu sosyal yardım projesi ile minik öğrenciler, evlerinde kullanmadıkları kıyafet ve ayakkabıları ihtiyaç sahipleri için topladı. Daha sonra bu malzemeleri paketleyerek başta sığınmacı çocukları olmak üzere ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere AFAD ekiplerine törenle teslim edildi. Törene Sivas Belediye Başkan yardımcısı Ahmet Özaydın ve Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy da katıldı. Paylaşma ve yardımlaşma bilincinin çocuklara küçük yaşta aşılanması gerektiğini belirten Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, "AFAD bu yardımları inşallah gerek Sivas'ta gerekse Sivas dışındaki ihtiyaç sahiplerine dağıtmış olacak. Bu yardım kampanyası çok önemli çünkü çocuklarımızın bu yaşta yardımseverliği, başkalarını düşünmek, başkaları için yaşamak, yardım yapmaya alışmak açısından güzel ve anlamlı bir faaliyettir. Ben bu faaliyete öncü olan bütün kurumlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. Başlatılan kampanya hakkında bilgi veren Okul Müdürü Başar Bilici ise, "Son zamanlarda kaybetmeye yüz tutmuş değerlerimizi, iyiliği yardımseverliği çocuklarımıza aşılamak amacıyla başlattığımız bir kampanyaydı. Bu kampanyada bize destek olan değerli velilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra 4-5 yaş aralığında yaklaşık 230 çocuğun eğitim aldığı Halide Edip Adıvar Anaokulu öğrencilerinin getirdiği malzemelerle hazırlanan 50 koli yardım AFAD yetkililerine teslim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halide Edip Adıvar Mustafa Altınsoy Sivas Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title