Haberler

TÜRKİYE'NİN EN SOĞUK YERİ EKSİ 29,7 İLE İMRANLI OLDU, HER YER BUZ TUTTU

Güncelleme:

SİVAS'ta soğuk hava etkisini sürdürürken, İmranlı ilçesi sabah ölçülen eksi 29,7 derece ile Türkiye'nin en soğuk noktası oldu.

SİVAS'ta soğuk hava etkisini sürdürürken, İmranlı ilçesi sabah ölçülen eksi 29,7 derece ile Türkiye'nin en soğuk noktası oldu. Kızılırmak Nehri'nin kent merkezinden geçen bazı bölümlerinin yüzeyi buzla kaplandı. Sivas'ta geçen hafta sonu itibariyle başlayan ve aralıklarla etkili olan kar yağışı yerini soğuk hava kütlesine bıraktı. Kent merkezinde hava sıcaklığı sabah saatlerinde sıfırın altında 14 derece olarak ölçüldü. 1355 kilometre ile Türkiye'nin en uzun nehri olan Kızılırmak'ın kent merkezi Eğriköprü Mahallesi bölümünde yüzeyde buz tabakaları oluştu. Soğuk hava nedeni ile sabah araçlarını çalıştırmak isteyenler de zorluk yaşadı. Kent genelinde ise kapalı durumdaki 24 yerleşim yeri yolunun yeniden ulaşıma açılması için de Özel İdare ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. İMRANLI EN SOĞUK YER OLDU

Soğuk hava, Sivas'ın İmranlı ilçesinde zirve yaptı. Dün eksi 26,6 derece ile Türkiye'nin en soğuk yeri olan ilçede hava sıcaklığı daha da düştü. Meteoroloji verilerine göre bugün de eksi 29,7 derece ile İmranlı Türkiye'nin en soğuk bölgesi oldu. İlçe sınırları içinden doğan Kızılırmak'ın yüzeyi tamamen buzla kaplanırken, bina camları ve ağaçlar da buz tuttu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kızılırmak Türkiye İmranlı Sivas Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title