Haberler

Şişli'de Kobani'ye Destek Yürüyüşü

Şişli’de toplanan çeşitli siyasi parti temsilcileri, IŞİD’in Kobani’ye yönelik saldırılarını protesto için yürüyüş düzenledi.

Şişli'de toplanan çeşitli siyasi parti temsilcileri, IŞİD'in Kobani'ye yönelik saldırılarını protesto için yürüyüş düzenledi. Yürüyüşe HDP Milletvekilleri Sebahat Tuncel ve Ertuğrul Kürkçü'de destek verdi.

KESK öncülüğünde düzenlenen eyleme çeşitli siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra HDP Milletvekilleri Sebahat Tuncer ve Ertuğrul Kürkçü de katıldı. Şişli'de bir AVM önünde toplanan grup, daha sonra yürüyüşe geçti. Sloganlar eşliğinde Mecidiyeköy Meydanına yürüyen grup adına açıklamayı HDP İstanbul milletvekili Sebahat Tuncel yaptı. Tuncel, "Şimdi bu direnişe destek olmak isteyen, bu direnişi sahiplenen ve IŞİD çetelerinin kuşatmalarını kırmak isteyen halka yönelik çok büyük saldırıya karşı karşıyayız. Biz halkların demokratik partisi olarak şunu ifade ettik Kobani halkı yalnız değildir. Kobani aynı zamanda bizim geleceğimizdir. Dolayısıyla Kobani halkıyla dayanışmaya devam edeceğiz" dedi.

Türkiye'de yapılan eylemlerde 23 kişinin hayatını kaybettiğini ifade eden Tuncel, "Bugün yine Esenyurt'ta bir gencin beyin ölümünün gerçekleştiği ifade ediliyor. Henüz doğrulanmadı. Böyle olursa 25 insan yaşamını yitirmiş olacak. Bu bir katliam sevgili arkadaşlar" diye konuştu. Tuncel ve beraberindeki kalabalık yapılan açıklamasının ardından olaysız şekilde dağıldı.

Öte yandan, grubun yürüyüşü ve yapılan açıklama sırasında polisin yoğun güvenlik önlemleri aldığı gözlendi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ertuğrul Kürkçü Kobani Şişli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title