Haberler

Aday Gösterilmeyen Sinan Aygün'den İlk Yorum

Güncelleme:

CHP'den listeye giremeyen Aygün, "Başvurumu yaptığımda Sayın Genel Başkanımdan, en küçük bir sıkıntı yaşaması halinde beni aday göstermemesini talep etmiştim" dedi.

CHP'den listeye giremeyen Ankara Milletvekili Sinan Aygün, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, "Aday adaylığı başvurumu yaptığımda Sayın Genel Başkanımdan, Ankara'dan çok fazla kontenjan adaylığı başvurusu bulunduğunu göz önüne alarak adayları belirlerken en küçük bir sıkıntı yaşaması halinde beni aday göstermemesini talep etmiştim. Yatırımlarla milletime hizmet edebilmek için daha çok çalışma imkanına kavuşmak istedim" dedi.

CHP'den listeye giremeyen Ankara Milletvekili Sinan Aygün, adaylık başvurusu yaptığında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü belirterek, " Cumhuriyet Halk Partisi'nden yeniden milletvekili aday adaylığı başvurumu yaptığımda Sayın Genel Başkanımdan, Ankara'dan çok fazla kontenjan adaylığı başvurusu bulunduğunu göz önüne alarak adayları belirlerken en küçük bir sıkıntı yaşaması halinde beni aday göstermemesini talep etmiştim. Bu yolla hem Sayın Genel Başkanımın elini rahatlatmak, hem de asıl işime yoğunlaşıp, daha çok istihdam ve daha çok iş imkanı yaratıp yani yatırımlarla milletime hizmet edebilmek için daha çok çalışma imkanına kavuşmak istedim" ifadelerine yer verdi.

"ÜZERİME ŞİMDİYE KADAR NEREDE VE NE GÖREV DÜŞTÜYSE YAPTIM"

Kendisine verilen görevi her zaman yerine getirdiğini vurgulayan Sinan Aygün, "Ülkemin bölünmez bütünlüğü, milletimin özgürlüğü, insan haklarının egemen kılınması, çağdaş demokratik değerlerin savunulması, din, vicdan ve düşünce özgürlüğünün tam anlamıyla hayata geçirilmesi, vatandaşımızın işsiz ve aç kalmaması için Sinan Aygün olarak benim üzerime şimdiye kadar nerede ve ne görev düştüyse yaptım" dedi.

"DAHA ÇOK YATIRIM YAPARAK ÜLKEME VE MİLLETİME HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİM"

Sinan Aygün, "CHP'den milletvekili olmadan önce Ankara Ticaret Odası Başkanı, milletvekili olduktan sonra Ankara Milletvekili olarak; Cumhuriyetimizin geleceği, demokrasimizin kök salması, ülkemin birliği, milletimin mutluluğu, ekonomimizin büyümesi, işsize iş, yoksula aş verebilmek ve korunmasız vatandaşın korunması için çalıştım. Bundan sonra da bir iş adamı olarak daha çok çalışarak, daha çok kişiye iş imkanı sağlayarak, daha çok yatırım yaparak ülkeme ve milletime hizmet etmeye devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

"MİLLETVEKİLLİĞİ ŞEREFLİ VE ONURLU BİR GÖREVDİR BİR MESLEK DEĞİLDİR"

Milletvekilliğinin meslek olmadığını vurgulayan Sinan Aygün, "Milletvekilliği şerefli ve onurlu bir görevdir. Ancak bir meslek değildir. Bana dört yıl süreyle bu şerefi ve onuru yaşatan başta Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere tüm CHP yönetimine, seçmenine ve Türk halkına sonsuz teşekkür eder, 7 Haziran'da nöbeti devralacak arkadaşlarıma da başarılar dilerim. Bu bir nöbet değişimidir. Milletime hizmet verebildiğim her görev benim için şereflidir ve onurludur. Bundan sonraki tüm enerjimi yine ülkem ve milletim için harcayacağımdan herkesin emin olmasını isterim" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Sinan Aygün Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

REİSSSS:

8 haziran sabahı nı şu anda yaşıyorum seçim sonuçları AK PARTİ YÜZDE 51 chp yüzde22 mhp yüzde 12 hdp yüzde 9 buna göre milletvekili dagılımı AK PARTİ 380 chp115 mhp 55 hadi hayırlısı yeni anayasa başkanlık ve yeni türkiye bu sonuçlara en çok israil ingiltere fransa amerika anmanya ve onların TÜRKİYE şubesi chp mhp hdp ve ek malllar üzülecektir sevinen ise türkiye türk devletleri ve dünya müslümanları

8
10
yanıtYanıtla
ercanMobil-ANDROID:

gecin lan bunlari hizmet etcekmis dininiz imaniniz para ne hizmeti

10
3
yanıtYanıtla
canMobil-ANDROID:

Sarıgül bile diyosun Sarıgül kim. Sarıgül'ün babasını malimıdir parti

7
1
yanıtYanıtla
ankaralıMobil-ANDROID:

chp tam bir sağ parti oldu

1
4
yanıtYanıtla
DünyalıMobil-IOS:

Git evinde otur

1
3
yanıtYanıtla
hasan tahsin:

Aygünü sevmem de helal olsun işte budur!. .

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title