Haberler

Shell & Turcas'ın Yeni Üst Yöneticisi Felix Faber Oldu

Shell & Turcas Petrol AŞ'de Üst Yönetici (CEO) ve Perakende Satışlar Genel Müdürlüğü görevine Felix Faber atandı.

Shell & Turcas Petrol AŞ'de Üst Yönetici (CEO) ve Perakende Satışlar Genel Müdürlüğü görevine Felix Faber atandı.

Shell & Turcas açıklamasına göre, Türkiye'deki yeni görevini, Royal Dutch Shell Avrupa ve Güney Afrika Perakende Satışlar Başkan Yardımcılığı görevine atanan Jacek Dziembaj'dan devralan Faber, daha önce Shell bünyesinde Madeni Yağlar Kuzey Avrupa Genel Müdürlüğü görevini yürüttü.

Faber, Shell & Turcas'ın yeni Üst Yöneticisi (CEO) olarak atanmış olmaktan gurur duyduğunu belirterek, Türkiye'de bu göreve atandığı için çok mutlu olduğunu ifade etti.

Faber, şunları kaydetti:

"Shell & Turcas gibi itibarlı, güçlü ve yenilikçi bir şirketin liderliğini yürüteceğim. Shell & Turcas'ın sunduğu ürün ve hizmetleri geliştirmeye devam ederek müşterilerimize, paydaşlarımıza ve ortaklarımıza kattığımız değeri artıracak, gerçekleştireceğimiz yenilikler ve yapacağımız sosyal yatırımlar ile paydaşlarımıza Türkiye ve enerji sektörünün gelişimine destek olmaya devam edeceğiz. Ayrıca ailemle birlikte dünyanın en enerjik ve etkileyici şehirlerinden biri olan İstanbul'da yaşayacağım için çok heyecanlıyım." - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Güney Afrika Türkiye Shell Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title