Haberler

Seyahat planlamalarında Petal Search yanında!

Güncelleme:

Skyscanner ve Petal Search, kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunmak için stratejik ortaklıklarını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Kullanıcılarına, en uygun bilet ve otel seçenekleri sunarak unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşatmak isteyen Petal Search, uluslararası seyahat platformu Skyscanner ile iş birliği yapıyor!.

Gerçekleştirilen işbirliği ile Skyscanner kullanıcılarının alışık olduğu aynı içeriğe, kapsama alanına ve rekabetçi fiyatlara ulaşarak onlarca seçenek içerisinden hayalindeki tatilin planını yapmak artık çok kolay.

Petal Search ile yaz tatilini planlamak için şimdi tam zamanı

Petal Search ile klasik arama deneyiminin ötesinde, yakınındaki mağazalar, hastaneler, restoranlar, kafeler ve daha pek çok lokasyon hakkında kolayca bilgi alabilirsin; seyahat alanından kolayca bilet satın alıp, otel rezervasyon yapabileceksiniz.

Milyonlarca gezginin uçuş ve otel ayarlama, araç kiralama için en iyi seçenekleri bulmasına yardımcı olan lider küresel seyahat uygulaması Skyscanner ve Huawei, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği stratejik iş ortaklığını duyurdu.

Huawei Watch GT3 Pro ilk bakış!

Uluslararası seyahat platformu Skyscanner'ın pazar lideri uçuş arama yetenekleri artık hem Petal Search hem de Petal Maps'e entegre edildi. Bu entegrasyon sayesinde kullanıcılar, Skyscanner'ın binden fazla seyahat tedarikçisinden oluşan kapsamlı ağıyla, artık dünya çapında uçuşları, otelleri ve araç kiralama seçeneklerini kolayca arayabilecek ve karşılaştırabilecek. Aynu zamanda otomatik olarak rezervasyon sitelerine yönlendirilmene gerek kalmadan hayalindeki tatili hızla ve kolayca planlayabilecek.

Yaz mevsiminin gelmesi ve kısıtlamaların uluslararası düzeyde gevşetilmesiyle beraber siz de seyahat planları yapmaya başladıysan, Petal Search seyahat kategorisini ziyaret ederek benzersiz öneri ve en uygun seçenekleri görebilirsiniz ve seyahatinize ilişkin tüm detayları kolayca planlayabilirsiniz. Uygulamayı indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Güncel

Tragger Huawei Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title