Haberler

Serkan Çayoğlu'nun Sevgilisi Özge Gürel'e Balonlu Doğum Günü Süprizi

Güncelleme:

Oyuncu Serkan Çayoğlu uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi oyuncu Özge Gürel'in doğum günü için balonlarla sürpriz yaptı. Ardından Serkan Çayoğlu, Instagram'dan doğum gününü kutladı.

"Kiraz Mevsimi" adlı dizide tanışan ve başrollerini oynadıkları dizide aşk yaşamaya başlayan oyuncu çift Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel aşklarını sosyal medyada dolu dizgin yaşamaya devam ediyorlar. Özge Gürel'in doğum gününü balonlarla kutlayan Serkan Çayoğlu, birlikte oldukları bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaşarak takipçilerine romantik anlar yaşattı.

"İYİ Kİ "

Oyuncu Özge Gürel'in sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa göre sevgilisi Serkan Çayoğlu'nun doğum gününde balonla süpriz yaptığı görüldü. Ardından Serkan Çayoğlu'nun çiftin birlikte olan fotoğraflarını Instagram'da paylaşıp altına " İyi ki " notunu düştü. Takipçilerine romantik anlar yaşatan çiftin evlilik tarihleri ise halen merak konusu olmaya devam ediyor.

Serkan Çayoğlu'nun Sevgilisi Özge Gürel'e Balonlu Doğum Günü Süprizi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Serkan Çayoğlu Özge Gürel Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title