Haberler

Semt Konaklarında Kurslara Kolay Erişim Sağlanıyor

Güncelleme:

Malatya Belediyesi tarafından, eğitimi ve gelişimi hedef alan belediyecilik hizmetlerinin bir örneği olarak Semt Konakları hayata geçiriliyor.

Geçmişteki konak mimarisine uygun olarak yapılan semt konaklarının her biri 300 m2 ve 3 katlı olarak inşa ediliyor. Yeşiltepe, Melekbaba ve Salköprü Mahallelerindeki semt konakları hizmet verirken, Özalper ve Çarmuzu'daki konakların yapımına devam ediliyor. Semt Konakları, Okuma ve Eğitim Merkezlerinin yanı sıra sanatsal etkinliklere ve kurslara da ev sahipliği yapıyor.

18 ÇOK AMAÇLI SOSYAL TESİS

ÇOK AMAÇLI SOSYAL TESiSLERDE HEM EĞiTiM HEM DE DOSTLUK GELiŞiYOR
Sosyal belediyecilik anlamında önemli çalışmalara imza atan Malatya Belediyesi, yaptığı Çok Amaçlı Sosyal Tesislerle hem iyi günlerinde hem de zor günlerinde halkın yanında oluyor. Sanat ve eğitim kursları verilmesinin yanı sıra, mevlüt, taziye gibi amaçlar için de kullanılan 18 adet çok amaçlı sosyal tesis projelendirildi ve bunlardan 14’ü hizmete açıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Malatya Belediyesi Yeşiltepe Konak Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title