Haberler

Selçuklu Belediyesi Sille Mahallesi'nde yeni projeleri hayata geçiriyor

Güncelleme:

Selçuklu Belediyesi, Sille Mahallesi'ne yapılacak olan Kapalı Otopark, Karma Yapılar ve Meydan Düzenlemesi projesi ile Sille İlkokulu inşaatını yerinde inceledi. Başkan Pekyatırmacı, yatırımların Sille'ye değer katacağını belirtti.

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Belediyesi tarafından Sille Mahallesi'ne kazandırılacak olan "Kapalı Otopark, Karma Yapılar ve Meydan Düzenlemesi" projesini ve Sille İlkokulu inşaatını yerinde inceledi.

İlçenin her alandaki ihtiyaçları doğrultusunda yatırım planlamasını yürüten Selçuklu Belediyesi yeni projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı yapımı devam eden Kapalı Otopark, Karma Yapılar ve Meydan Düzenlemesi projesi ile Sille İlkokulu'nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Gezi esnasında Başkan Pekyatırmacı'ya Konya Vali Yardımcısı Yavuz Güner, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar ve meclis üyeleri de eşlik etti.

"Yatırımlarımızla ile Sille'ye değer katmaya devam ediyoruz"

Selçuklu'da eğitimden sağlığa, altyapıdan sosyal yaşama, kadar geniş bir yelpazede hizmet üretmeye devam ettiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "İlçemize değer katacak yatırımları bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz. Çalışma alanımız içerisinde tarihi ve kültürel değerleriyle Sille önemli yer tutuyor. Sille'de bugüne kadar geniş ve detaylı çalışmalar gerçekleştirdik. Son dönemde bu yatırımlar çerçevesinde Kapalı Otopark, Karma Yapılar ve Meydan Düzenlemesi projesi ile Sillemizde bulunan tarihi ve kültürel değerlerimizi korumak ve en güzel şekilde geleceğe taşımak için çalışıyoruz. Yine Sille'nin girişinde bulunan ve ekonomik ömrünü tamamlayan Sille İlkokulu binasını ahşap konstrüksiyon ile yeniden inşa ediyoruz. Binanın yapımında sona yaklaştık. İnşallah kısa süre içerisinde eğitim camiamızın hizmetine kazandırmak istiyoruz. Tüm bu yatırımlar ile Sille'ye değer katmaya devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kapalı Otopark, Karma Yapılar ve Meydan Düzenlemesi projesi 35 adet konut, 24 adet ticari donatı, 9 adet sosyal ve kültürel donatı, 1 adet belediye hizmet binası, 1 adet sağlık tesisi, 1 adet trafo, 200 araç kapasiteli kapalı otopark ve 4.734 m2 yeşil alan çalışmasından oluşuyor. Sille İlkokulu'nda ise 4 derslik, 1 ana sınıfı, 2 atölye, laboratuvar, spor salonu, kütüphane ve çok amaçlı salonu bulunacak. Sille Mahallesi'nin eğitim alanındaki önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan okul 51 milyon TL'ye mal olacak. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selçuklu İnşaat Belediye Eğitim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title