Haberler

Şehit Polis Volkan Çay, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güncelleme:

Terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit düşen Özel Harekat Polisi Volkan Çay'ın naaşı, memleketi Adana'da toprağa defnedildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehidin naaşının polislerin omuzunda taşınması

Şehit için helallik alınması

Şehidin cenaze namazının kılınması

Şehidin naaşının polislerin omuzunda taşınması

Şehitlerimizi uğurluyoruz

Terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit düşen Özel Harekat Polisi Volkan Çay'ın cenazesi, memleketi Adana'da toprağa verildi

Terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit düşen Özel Harekat polisi Volkan Çay'ın naaşı, memleketi Adana'da toprağa defnedildi.

Şırnak'ta, PKK terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Şırnak Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Volkan Çay'ın (24) naaşı, askeri uçakla Adana Havaalanı'na getirildi.

Daha sonra "helallik" alınması için merkez Sarıçam ilçesi Mustafalar Mahallesi'ndeki babaevinde getirilen şehit Çay'ın naaşı, cenaze töreni için Adana Orman Bölge Müdürlüğü Sarıçam Orman İşletme Şefliği bahçesine götürüldü.

Adana İl Müftüsü Arif Gökce, buradaki tören öncesinde yaptığı konuşmada, şehit Çay için dua ederek, "Şehitler, cennet karşılığında canlarını Allah'a satanlardır" dedi.

Daha sonra Gökce tarafından kıldırılan namazın ardından şehit Çay'ın cenazesi, Sarıçam Mustafalar Mezarlığı'na defnedildi.

Düzenlenen cenaze törenine şehidin babası Veysel, annesi Sibel Çay, yakınları ve Adana Valisi Mustafa Büyük, 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Osman Erbaş, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, İl Jandarma Komutanı Albay Ünsal Bulut, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Üç kardeşin en büyüğü ve bekar olduğu öğrenilen şehidin yakınları, törende gözyaşı döktü.

Kaynak: AA / Güncel

Arif Gökce Sarıçam Şırnak Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

title