Haberler

Sedaş Call Center Zirvesine Katıldı

Güncelleme:

SEDAŞ İstanbul Haliç Kongre Merkezinde yapılan Call Center Zirvesinde SEDAŞ Çağrı Merkezinin uygulamaları, süreçleri, stratejileri ve rakamsal gerçekleşmelerini Enerji Call Center Zirvesinin katılımcıları ile paylaştı.

Enerji Call Center Zirvesine, SEDAŞ ile birlikte KCEDAŞ (Kayseri ve Civarı Elektrik Dağıtım A.Ş.), Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş., İGDAŞ (İstanbul Gaz Dağıtım A.Ş.) yöneticileri de ayrı ayrı sunumlarla katıldılar. SEDAŞ Çağrı Merkezi Yöneticisi Onur Topçu, Call Center Zirvesine, yenilenen SEDAŞ Çağrı Merkezinin, kaliteli hizmet servisine ait ölçülebilir performans göstergeleri ile damgasını vururken, yapılan sunum, diğer dağıtım şirketlerinin yöneticileri tarafından da büyük takdir ve ilgi ile izlendi.

SEDAŞ Çağrı Merkezi Yöneticisi Onur Topçu, yaptığı sunumda, SEDAŞ'ta Çağrı Merkezinin konumu, stratejisi, servis modeli, Çağrı Merkezinin kurulumu ve gelişim aşamaları, mevcut durumu, yeniden yapılandırılması, demokrafik yapısı, çağrıları gerçekleştirme ve İVR kullanım oranı, çağrı türlerinin analizi, çalışan sayıları, eğitim, kalite ve performans süreçleri ile çağrı merkezi verimlilik gerçekleşmeleri ve motivasyon aktiviteleri hakkında bilgilendirmede bulundu. SEDAŞ'ın başarılı sunumu ile anlatılan Çağrı Merkezi, 2010 Şubat ayında kurulan ve sektöründeki en genç ve başarılı Çağrı Merkezi olarak dikkatleri üzerine topladı.

İstanbul Haliç Kongre merkezinde düzenlenen Call Center Zirvesindeki oturumlarda, Kamu Kurumları, Yerel Yönetim Birimleri, İletişim Operatörleri, Sağlık Kuruluşları, Perakende Sektörü ile Finans Kurumları, Bankalar ve Çağrı Merkezlerine sahip olan özel şirketler, ayrı zirvelerde farklı konu başlıklarında sunum yaparak bu zirvelere katılan dinleyicilerle bilgi paylaşımında bulundular.

Kaynak: Bültenler / Güncel

istanbul kayseri haliç sedaş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title