Haberler

Seçkin Yunusoğlu Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde DSP TEKİRDAĞ SÜLEYMANPAŞA belediye başkan adayı olan Seçkin Yunusoğlu isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

31 Mart seçimlerinde DSP TEKİRDAĞ SÜLEYMANPAŞA belediye başkan adayı olan Seçkin Yunusoğlu isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. TEKİRDAĞ SÜLEYMANPAŞA ilçesinde toplam 9 aday ile yarışan Seçkin Yunusoğlu isimli DSP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde DSP TEKİRDAĞ SÜLEYMANPAŞA adayı Seçkin Yunusoğlu kimdir? DSP TEKİRDAĞ SÜLEYMANPAŞA adayı Seçkin Yunusoğlu yüzde kaç oy aldı?

Seçkin Yunusoğlu Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde DSP TEKİRDAĞ SÜLEYMANPAŞA belediye başkan adayı olarak gösterilen Seçkin Yunusoğlu SÜLEYMANPAŞA ilçesinde % 0,85 oranında oy almıştır. SÜLEYMANPAŞA ilçesinde % 0,85 oranında oy olan Seçkin Yunusoğlu adlı DSP adayı toplamda 1.034 adet oy sayısına ulaştı.

TEKİRDAĞ SÜLEYMANPAŞA ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title