Haberler

Rusya'nın Suriye'deki Hava Saldırıları - Yaralanan 5 Kişi, Kilis'e Getirildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Yaralıların hastaneye getirilmesi Bir yaralının Gaziantep'e sevk edilmek üzere ambulansa bindirilmesi Hastane önünde bekleyenlerin görüntüsü - Rus savaş uçaklarının Halep'te yerleşim yerine düzenlediği hava saldırısında yaralanan 5 kişi, Kilis'e getirildi Rus ordusuna ait savaş uçaklarının Suriye'nin Halep kentinde muhaliflerin denetiminde olan mahallelere düzenlediği hava saldırısı sonucu yaralanan 5 Suriyeli, Kilis'te tedavi altına alındı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Yaralıların hastaneye getirilmesi

Bir yaralının Gaziantep'e sevk edilmek üzere ambulansa bindirilmesi

Hastane önünde bekleyenlerin görüntüsü - Rus savaş uçaklarının Halep'te yerleşim yerine düzenlediği hava saldırısında yaralanan 5 kişi, Kilis'e getirildi

Rus ordusuna ait savaş uçaklarının Suriye'nin Halep kentinde muhaliflerin denetiminde olan mahallelere düzenlediği hava saldırısı sonucu yaralanan 5 Suriyeli, Kilis'te tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Rus uçaklarının Halep kentinin kuzeyindeki Mera bölgesinde düzenlediği saldırıda yaralanan 5 kişi yakınlarınca Öncüpınar Sınır Kapısı'na getirildi.

Suriyeliler, buradan ambulanslarla alınarak Kilis Devlet Hastanesine sevk götürüldü.

Bu arada savaş uçaklarının Telrifat bölgesine düzenlediği saldırıda yaralanan ve Kilis Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan bir Suriyeli hayatını kaybederken bir kişide Gaziantep'e sevk edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Gaziantep Suriye Kilis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title