Haberler

Rüşvet Operasyonu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kocaeli adliyesinden genel görüntü- Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük'ün açıklamaları- Genel görüntü ve detaylar Kocaeli'de rüşvet operasyonu- İcra dairelerinden birinde rüşvet alındığı iddiasıyla bir müdür, iki müdür yardımcısı ile üç memur gözaltına alındı Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, rüşvet alındığı iddiasıyla icra dairelerinden birinde bir müdür, iki müdür yardımcısı ile üç memurun gözaltına alındığı bildirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kocaeli adliyesinden genel görüntü- Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük'ün açıklamaları- Genel görüntü ve detaylar Kocaeli'de rüşvet operasyonu- İcra dairelerinden birinde rüşvet alındığı iddiasıyla bir müdür, iki müdür yardımcısı ile üç memur gözaltına alındı Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, rüşvet alındığı iddiasıyla icra dairelerinden birinde bir müdür, iki müdür yardımcısı ile üç memurun gözaltına alındığı bildirildi.Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, adliye çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, icra dairelerinden birinde rüşvet alındığı iddiasıyla yapılan ihbar üzerine operasyon başlatıldığını söyledi.Bunun sonucunda bir müdür, iki müdür yardımcısı ile üç memurun gözaltına alındığını ifade eden Küçük, "Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Detayları yarın verilecektir" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Küçük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title