Haberler

Rektör Erman'dan 10 Kasım Mesajı

Güncelleme:

Murat Erman, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 74. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Siirt Üniversitesi Rektörü Murat ERMAN, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 74. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Rektör ERMAN mesajında Atatürk'ün siyasi – askeri dehası, fikirleri, başarıları ve düşünceleriyle sadece Türk tarihine değil dünya tarihine adını altın harflerle yazdırmış büyük bir komutan olduğunu vurguladı.

Rektör ERMAN mesajında ; "Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete uğurladığımız günün yıldönümünde onu saygı ve rahmetle anıyoruz.

Atatürk bir imparatorluğun küllerinden yepyeni bir millet oluşturmuş müstesna bir devlet adamıdır. Siyasi – askeri dehası, fikirleri, başarıları ve düşünceleriyle sadece Türk tarihine değil dünya tarihine adını altın harflerle yazdırmış büyük bir komutandır.

Onun bıraktığı mirası geleceğe taşımak ve daha da yükseklere çıkarmak bizlerin görevi ve ortak sorumluluğudur. Onun en büyük eserim dediği "Cumhuriyet"in temel değerlerine sahip çıkmak, muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak ve ilelebet payidar kılmak için azim ve kararlılıkla çalışmamız gerektiğinin bilincindeyiz.

Bu duygularla ebediyete intikalinin 74. Yıldönümünde Mustafa Kemal Atatürk ve onun şahsında Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanlarını şükran ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun."dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Murat Erman Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title