Haberler

Polis Beylik Tabancasıyla İntihar Etti

Güncelleme:

Adana'da 47 yaşındaki polis memuru, görev yerinin bahçesinde beylik tabancasıyla kafasına sıkarak yaşamına son verdi.

Adana'da bir polis memuru, beylik tabancasıyla kafasına sıkarak intihar etti.

ARKADAŞLARI KANLAR İÇİNDE BULDU

Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Doğankent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipler Amirliği'nde görevli polis memuru Mustafa Fırat (47) sabah saatlerinde görev yeri olan Doğankent Polis Noktası'na geldi. Bir süre burada arkadaşlarıyla oturan Fırat, saat 09.45'te arkadaşlarının yanından ayrılıp polis noktasının bahçesinde arka tarafa gitti. Bir süre sonra ise buradan tabanca sesi geldi. Polis arkadaşları sesin geldiği yere koştuklarınDa Fırat'ı kanlar içinde yerde yatarken buldu.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Fırat'a müdahale yapıp Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak Fırat, beylik tabancasıyla kafasına sıktığı için hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

PSİKOLOJİK SORUNLARI OLDUĞU İDDİASI

Evli ve 2 çocuk babası olan Fırat'ın psikolojik sorunları olduğu, bu nedenle intihar etmiş olabileceği üzerinde duruluyor. Fırat'ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adana Emniyet Müdürlüğü Mustafa Fırat Doğankent Yüreğir Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

Adınızı yazın:

ii yapmış darısı bütün polislerin başına zebanileri bol olsun

1
44
yanıtYanıtla
.....:

Kurban ol sen o polislere

yanıt4
yanıt0
Polis Mobil-ANDROID:

yazıklar olsun bu sisteme. gözler görmez olmuş kulaklar duymaz olmuş 3 maymun oynuyor.

37
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Amir baskısı,12/24 çalışma sistemi,maddi sıkıntılar,her olayda günah keçisi olma,kimse sana hiçbir zaman sahip çıkmasın bunlar polisin kaderi olmuş gidiyor sonra da psikolojisi bozulmuş.

27
3
yanıtYanıtla
>>>>>>Mobil-IOS:

İntihar Allahtan umudu kesmek demektir. Allahtan umudu kesen de Allah merhamet göstermez. Yani; cehennem

4
9
yanıtYanıtla
42:

ALLAH RAHMET EYLESİN YAZIK OLMUŞ CANINA KIYAN İNSANLAR ARKADAKİ KALAN AİLESİNİ HİÇ DÜŞÜNMEZMI.KENDİNİ ÖLDÜRÜP KURTULDUNMU SANIYON.ALLAHIN VERDIĞİ CANI NİYE ALIYON.

11
1
yanıtYanıtla
emirMobil-ANDROID:

psikolojik sorunlari olan polisleri ucra yerlerde tek basina birakin dusune dusune iyice kafayi yesin ki kafalarina daha iyi sıksınlar kurtalim diye.. yazik bu polislere.

8
2
yanıtYanıtla
alevi kürt:

İş te arkadaşlar söyler sek diyiyorlar siz suçu hep devlette buluyorsunuz bize kızarlar. Şimdik. Tekrar söylüyorum. Suçlu AKP.isterseniz sinir olun akpliler.bir.ölü daha allah rahmet etsin sabır sükunet aylesine

4
4
yanıtYanıtla
BELA:

Varsa yoksa bildiğiniz AKPşöyle AKP böyle dönüp bir geriye bak diyeceğim ama onuda yapmazsın. CHP MHP millete çok iyi şeyler sundu ve yaptıdamı millet AKP ye oy verdi. Her parti kendini sorgulamalı. Siyaset rant olmuş AKP MHP CHP farketmez. HDP li hainleri hiç yazmıyorum bile. Millet vekili maaşını sıfırlayacaksın. Ayrıcalıkları sıfırlayacaksın. Sadece vatanı milleti için ülkesine hizmet etmek isteyen hayatta belirli bir yerlere gelmiş insanlar gönüllü olarak seçime katılacaklar. Ama nerde ???

yanıt0
yanıt2
DOĞRUCCU:

allah rahmet etsin şehidimize. . .

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title