Haberler

Polis 2006'yı Değerlendirecek

Emniyet Genel Müdürlüğü, Bu Haftaki Basın Toplantısında 2006 Yılını Değerlendirecek. Tüm Dairelerden Alınan Bilgileri Derleyen Emniyet Sözcüsü İsmail Çalışkan, İstatistiki Bilgiler Işığında Yılın Analizini Yapacak.

Emniyet Genel Müdürlüğü, bu haftaki basın toplantısında 2006 yılını değerlendirecek. Tüm dairelerden alınan bilgileri derleyen Emniyet Sözcüsü İsmail Çalışkan, istatistiki bilgiler ışığında yılın analizini yapacak.

Çalışkan'ın, "Tüm birimleriyle halkımıza verdiği onurlu ve onurlu olduğu kadar ciddi sorumluluk gerektiren hizmetleri, 2006 yılında da artarak devam etmiştir" sözleriyle özetlediği bilgiler, slayt gösteri şeklinde anlatılacak.

Emniyetin Asayiş, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Özel Harekat, Havacılık, İnterpol, Sosyal Hizmetler, Güvenlik, Terör, İnşaat, İdari ve Mali İşler, Yabancılar ve Hudut İltica, Trafik, Kriminal, Eğitim, Personel, İkmal ve Strateji Merkezi'nden derlenen bilgiler basına dosya halinde de verilecek.

Yarın yapılacak toplantıda ayrıca; ödüllendirme, disiplin cezaları, sağlık hizmetleri, yapılan hizmet binaları, bilgi işlem alt yapı çalışmaları, yapılan yardımlar, arşivlerin düzenlenmesi, yapılan yayınlar, Polis Akademisi'ne, Polis Koleji'ne ve POMEM(Polis Memuru Eğitim Merkezleri)deki eğitim faaliyetleri, 113 hudut kapısından gerçekleşen giriş çıkışlar ve yabancılara ilişkin işlemler, uluslar arası interpol faaliyetleri, trafik, mal ve şahsa karşı işlenen suçlar, terör kapsamındaki olaylar, kriminal faaliyetler, çeteler, narkotik ve mali suça ilişkin yapılan yakalamalara ilişkin bilgi verilecek.

Emniyet Genel Müdürlüğü Dikmen Yerleşkesi Mavi Brifing Salonu'nda gerçekleşecek toplantıya teşkilat tarihinde bir ilk olarak kayda geçen Gökhan Aydıner'in emekliliğinden sonra bu görevi vekaleten 2 aydır yürüten Emniyet Genel Müdür Vekili Necati Altıntaş ve diğer genel müdür yardımcılarıyla bazı daire başkanlarının da katılması bekleniyor.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title