Haberler

Pavyoncuların Silahlı Kavgasıyla İlgili Davadan 21 Yıl Hapis Cezası Çıktı

Malatya'da 2 Ayrı Pavyon İşletmecisi Grubun Silahlı Kavgasında 1 Kişinin Öldürülmesi ve 1 Kişinin de Yaralanması Olayının Zanlısına Toplam 21 Yıl 1 Ay 22 Gün Hapis Cezası Verildi.

Malatya'da 2 ayrı pavyon işletmecisi grubun silahlı kavgasında 1 kişinin öldürülmesi ve 1 kişinin de yaralanması olayının zanlısına toplam 21 yıl 1 ay 22 gün hapis cezası verildi.

Malatya Cezmi Kartay Caddesi'nde 28 Mart 2007 tarihinde meydana gelen olayda, Özcan Özdemir ve beraberindeki 3 akrabası ile birlikte, başka bir pavyon da çalışan Ahmet Özkan ve yanındakilere sokak ortasında tabanca ile ateş açarak saldırmışlardı. Olayda ağır yaralanan Ahmet Özkan (55) hastanede ölürken, olay esnasında caddede geçmekte olan Hüseyin Özgür adlı vatandaş ise yaralanmıştı.

Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada yargılanan katil zanlısı Özcan Özdemir'e mahkeme, "Kimden kaynaklandığı kesin olarak belirlenemeyen hafif haksız tahrik altında adam öldürmekten" 15 yıl olmak üzere diğer suçlarla birlikte toplam 21 yıl 1 ay 22 gün hapis cezası verdi. Davada yargılanan diğer zanlılar B.Y., N.Ö., M.Ö., Ö.Ö. ve K.Ö ise beraat etti.

(BK-OÇ-RA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title