Haberler

Pakistanlı kaçak "Dinime hakaret etti" diyerek Yunan sevgilisini öldürdü

Güncelleme:

Yunanistan'a kaçak yollarla giren 22 yaşındaki Pakistanlı kaçak, 17 yaşındaki Yunan sevgilisini "Dinime hakaret etti" diyerek öldürdü.

22 yaşındaki Pakistanlı, Yunanistan'a yasadışı yollarla göç etti. Sığınma başvurusu Yunanistan İçişleri Bakanlığı tarafından reddedilen Pakistanlı göçmen, sınır dışı edilmedi. Pakistanlı kişi Yunanistan'ın başkenti Atina'da yaşamaya başladı. Ardından 17 yaşındaki Nicolette ile tanışan Pakistanlı, genç kızla sevgili oldu. Ancak Nicolette, Pakistanlının kendisine şiddet uyguladığı sebebiyle ilişkiye son vermek istedi.

GENÇ KIZI BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

Pakistanlı kaçak, ayrılık isteğini duyunca genç kızı boğarak öldürdü. Adli tıp uzmanları,genç kızın direndiğini, ağzının ve burnunun kapatıldığını, tırnaklarını saldırgana geçirdiğini ancak kurtulmayı başaramadığını belirtti. Yunanistan polisi, 22 yaşındaki Pakistanlı genci için geniş bir güvenlik çemberi içinde polis karakoluna getirdi.

"HRİSTİYAN OLMAMI İSTEYİNCE ONU ÖLDÜRDÜM"

Öte yandan ifade veren Pakistanlı, işlediği cinayeti kabul etti ve kendisini şu sözlerle savundu: "İtalya'ya gidip evlenme teklif ettim. O da bana Hristiyan olmamı söyledi. Çok sinirlendim. Ondan nefret ettim. Onu öldürünce derhal Selanik'e gittim, ülkeyi terk etmeyi düşünüyordum. Dinime hakaret etti, bana Hristiyan ol dedi. Onu öldürürken benden özür diledi" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Twitter Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500

Yorumlar (10)

MHSN SRC :

Pakistanlı afganlı endenozyalılardan uzak durun.Ne yapacakları belli olmaz.

140
9
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

Bu adiler yüzünden İslam düşmanları çoğalıyor Müslümanlara ırkçılık artıyor ulan cani o halde ayrılsaydın bir kere Gayrimüslimlerle evlilik caiz değildir.

114
7
yanıtYanıtla
salih çetin:

Nurullah kardeşim yorumuna katılıyorum fakat gayrimüslim bir bayanla dinimizde evlilik caizdir orayı duzeltmek istedim

yanıt7
yanıt1
Mehmet Erkek:

elin afganı kaçak yolla yunanistana gidiyor avrupalı bir kız buluyor 17 yaşında italyada 17 yaşındaki kıza evlenme teklifi ediyor kız hristiyan ol diyince öldürüyor.... ANLADIM ABİ ANLADIM

94
9
yanıtYanıtla
RAMAZAN T.:

LAFA GELDİ Mİ HEPSİ EN İYİ MÜSLÜMAN EN MÜSLÜMAN SENSİN ARTIK.

86
2
yanıtYanıtla
ferhat atmaca:

din kardeşimiz diye bu insanlara kapımızı sonuna kadar açıyoruz. sonuçları gelecekte çok ağır olacak.

69
2
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Madem Müslümansin ona göre yasa! Git Zina ve her türlü harama bulas sonra „Müslümanim“ diye katil ol! Yok öyle! Sen nefsine köle olmussun , seytan tskmis burnuna halkayi ve uçuruma sürükledi! Islama uygun yasaydin gavurun kani elinde olmazdi! Hem bu dünyani hem ahiretini yaktin cahil!

30
0
yanıtYanıtla
bekir yapici:

yillar önce bir alman tv kanalinda rus ve amerikali diplomatlar arasinda afganistanda ne isiniz var tartismasi gecti rus biz ic savasi durdurmak icin afganistana girdik derken amerikali diplomat afganlar 13. yüzyilda yasiyordu biz onlari 20. yüzyila tasimak demokrasiyi ögretmek icin girdik ama 16.yüzyildan yukari cikartamadik demisti.

14
6
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Ya SABIR!

14
2
yanıtYanıtla
Başka Murat:

Bu cahil, yobaz zihniyet yüzünden İslam aleminin başı belada. İslam bu değil. Ama bunları görenler Allah bunu istedi sanıyor. Bunları örnek alıp islam'a saldırıyorlar. Çocuk hristiyan ol demiş sende yok olmam dersin olur biter. Bu sebeple insan mı öldürülür.

12
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title