Haberler

Özhaseki Geredeliler ile Buluştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, "Belediyeler, aslında o şehirde yaşayan insanların ya önünü açar, işlerini geliştirirler, şehri büyütür ya da yaptıkları icraatlarla şehri geriye doğru götürür.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, "Belediyeler, aslında o şehirde yaşayan insanların ya önünü açar, işlerini geliştirirler, şehri büyütür ya da yaptıkları icraatlarla şehri geriye doğru götürür." dedi.

Özhaseki, Gerede Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin, Ulucanlar Cezaevi'nde düzenlediği organizasyona katıldı.

Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından Ankara ve Altındağ için gerçekleştireceği projeleri anlatan Özhaseki, şimdiye kadar projelerinin hepsini yaptığını ve bundan sonra da bu birikimle çalışmaya devam edeceğini bildirdi.

Özhaseki, "Belediyeler aslında o şehirde yaşayan insanların ya önünü açar, işlerini geliştirir, şehri büyütür ya da yaptıkları icraatlarla şehri geriye doğru götürür. Belediye başkanının ufku varsa, şehri ileri taşıyacak projelere imza atıyorsa o şehir büyür ve gelişir. Ancak tam tersi bir durum varsa o şehrin işi zor." diye konuştu.

Siteler bölgesine ulaşımın kolaylaşacağını belirten Özhaseki, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sitelerde yapılması gereken işlerin başında ulaştırma var. Projeler üzerinde çalışıldı. Kesinlikle raylı sistemin oradan geçmesi lazım. İmalathanelerimizin yakın zamanda oradaki arkadaşlarımızı dükkan sahibi yapacak şekilde bir ortamın sağlanması lazım. Buna öncülük edebiliriz. Bunu defalarca yapmış bir kardeşinizim. Zaten sanayi siteleri kurulurken maliye bakanlığının tebliği ile arsa sıfıra yakın bir bedelle veriliyor. Sonra TOKİ ile vadeli olarak anlaşıp, sitelerde dükkanlar yapıldığında herkes zaman içinde taksitleri ödeyerek, koca koca işletmelerin sahibi olabilirler."

Belediyecilik geçmişine değinen Özhaseki, "Benden önce Kayseri'de 3 dönem CHP'li belediyecilik vardı. Maaşlar ödenemiyordu. İşçilerin birçoğu işe gelmiyordu ve bankamatik memurları etrafı sarmıştı. Şimdi kasaları para ile dolu bir belediye var." dedi.

Programın sonunda katılımcılarla fotoğraf çektiren Özhaseki'ye, 'Gerede ibriği' hediye edildi.

Özhaseki'ye, AK Parti Ankara Altındağ Belediye Başkan adayı Asım Balcı ile Gerede Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Cafer Alagöz eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Ulucanlar Cezaevi Altındağ Gerede Ankara Güncel Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title