Haberler

İzmir'de Metro İstasyonunu Boşalttıran Sır Cep Telefonu

İzmir’in Konak ilçesindeki metro istasyonunda, asansör içerisine bırakılan bir cep telefonu, düzenekli bomba olabileceği şüphesi nedeniyle paniğe yol açtı.

İzmir'in Konak ilçesindeki metro istasyonunda, asansör içerisine bırakılan bir cep telefonu, düzenekli bomba olabileceği şüphesi nedeniyle paniğe yol açtı.

Edinilen bilgiye göre, olay, öğle saatlerinde Konak metro istasyonunda meydana geldi. Metroda arıza yapan asansörü kontrol etmek isteyen asansör görevlileri, asansör içerisinde bir cep telefonu gördü. Paniğe kapılan görevliler, hemen durumu polis ekiplerine bildirdi.

METRO İSTASYONUNUN BİR BÖLÜMÜ BOŞALTILDI

Cep telefonu düzenekli bomba olabileceği ihtimalini değerlendiren ekipler, hemen olay yerine intikal ederek metro istasyonunda güvenlik önlemi aldı. Polis ekipleri, hemen istasyonun bir bölümünü boşaltarak durumu bomba imha uzmanlarına bildirdi. Bu sırada olay yerinde bulunan vatandaşlarda korku dolu anlar yaşadı. Olay yerine gelen bomba imha uzmanı, asansördeki yaptığı titiz çalışmada cep telefonunun şarja takıldığını tespit etti. Paniğe yol açan ihbarın asılsız çıkması ise herkese rahat bir nefes aldırdı.

POLİS SURİYELİ BİR GENCİ GÖZALTINA ALDI

Öte yandan polis ekipleri, şarja takılı olan cep telefonundaki fotoğraf görüntülerden çevrede geniş bir araştırma yaptı. Ekipler, telefonun Suriyeli 27 yaşındaki İbrahim Ali'ye ait olduğunu belirleyerek genci gözaltına alarak emniyete götürdü.

Asansör görevlisi Mustafa Yavuz ise olay anını anlattı. Arızaya geldiklerinde asansör kapısının zorlandığını gördüklerini ifade eden Yavuz, içerideki cep telefonunu görerek yetkililere haber verdiklerini belirtti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Konak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title