Haberler

Yaralı Polisten Duygulandıran Mesaj

Güncelleme:

Şırnak'ın Cizre ilçesinde yaşanan çatışmada yaralanan özel harekat polisi Casim Tatlıer, "İyileşir iyileşmez görevimin başına dönmeyi heyecanla bekliyorum" dedi.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda yaralanan özel harekat polisi Casim Tatlıer, "İyileşir iyileşmez görevimin başına dönmeyi heyecanla bekliyorum" dedi.

SOKAK TARAMASI SIRASINDA ATEŞ AÇILDI

Ankara'da görevliyken geçtiğimiz günlerde geçici görevle Cizre'ye giden Casim Tatlıer ve yanında bulunan güvenlik güçlerine, sokak taraması yaptıkları sırada ateş atıldı.

YARALI POLİS GATA'DA TEDAVİ ALTINA ALINDI

Açılan ateş sonucu yaralanan özel harekat polisi Tatlıer, Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) kaldırılarak tedavi altına alındı.

POLİSE 'GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ' YAPILDI

Halen GATA'da tedavi gören polis Tatlıer'i, Ankara Çorumlu Dernekler Federasyonu Başkanı Hayri Çağır, Tüm Osmancıklılar Birliği Başkanı Faruk Ağaçbacak ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

"ÇELİK SAYESİNDE ÖLÜMDEN DÖNDÜM"

Cizre'de bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik yapılan operasyonlarda sokak taraması yaptıkları sırada açılan ateş sonucu sol omuz, sağ kolu ve sırtının sol tarafından olmak üzere vücuduna 3 kurşun isabet eden Özel Harekat Polisi, çelik yelek sayesinde ölümden döndüğünü söyledi.

"EN KISA ZAMANDA GÖREVİME DÖNECEĞİM"

Tatlıer: "Sapasağlam ayaktayım, en kısa zamanda görevimin başına döneceğim ve kaldığım yerden devam edeceğim. Osmancıklı ve Çorumlu hemşehrilerimi çok seviyorum. Selamlarımı iletiyorum" ifadelerini kaydetti. Tatlıer'in söyledikleri üzerine ziyaretine gelenler "Böyle yiğitlerimiz olduğu sürece bu vatana kimse kem gözle bakamaz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şırnak Cizre Çorum Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

kaptan:

ölmediğine şükret benim büyük faşo kardeşim allah öldürmezsse ölünmez işte çoluk çocuğuna kavuştun bedavaya kahramanda oldun daha belanımı istersin

21
48
yanıtYanıtla
Erzincan Mobil-ANDROID:

canını yiyim senin reis. Sizin gibi bozkurtlar oldukça ölmez bu hareket bitmez bu dava...

30
20
yanıtYanıtla
Artiz:

Allahınıza kurban. Memleket bu yiğitler sayesinde ayakta duruyor işte.

18
25
yanıtYanıtla
TÜRKİYE:

ASLAN POLİSİMİZ HİLAL BIYIKLARINA KURBAN OLSUN PKKLI TERÖRİSTLER

14
19
yanıtYanıtla
M . kırlarMobil-ANDROID:

Allah esirgesin maşallah abime vatan bizler sana minnettariz

21
6
yanıtYanıtla
Nalan ATALAYMobil-ANDROID:

Gelmiş geçmiş olsun Aslan kardeşim eskisinden daha sağlıklı olursun inşallah iyi ki varsiniz

12
14
yanıtYanıtla
türk Mobil-ANDROID:

Yüce rabbim senin gibi vatan severleri başımızdan eksik etmesin

6
4
yanıtYanıtla
AteisT:

13 yıl boyunca AKP çözüm süreci adı altında bombaların, silahların yerleştirilmesine ve çok sayıda teröristin ülkeye girmesine göz yumdu. Araplar bir tane bile Suriyeli sığınmacıyı toprağına almazken , AKP sığınmacılarla birlikte çok sayıda ışid militanını ve yabancı uyruklu ajanı ülkeye aldı. Her gün insanlarımız ölüyor. Ekonomik kriz, elektrik ve doğal gaza, zam ekmeğe , petrol ürünlerine yapılan zamlar . . . Cennet gibi yaşanacak ülkeyi cehenneme çevirdiniz. Cuma namazı düzeniyle şükredin.

4
1
yanıtYanıtla
verder verememMobil-ANDROID:

bakmayın AKP milli sevgiyi bitirdi bir Türk bir işe başlarsa o işi bitirir etekli Ermeniler siz anca yorum yaparsınız 5 kişi 1 kisi ye adam olur tek e TEK te ağlarsınız YALAN demek kolay size

2
2
yanıtYanıtla
z.bayram:

helal sanaaaaaaa

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title