Haberler

(Özel Haber) Gsm Firması Adanalı Çiftin Yuvasını Yıkıyordu

Adana'da kocasının bir GSM firmasından aldığı cep telefonu hattının bir kadının üzerine kayıtlı olduğunu öğrenen kadın, 15 yıllık eşinden ayrılmak istedi.

Adana'da kocasının bir GSM firmasından aldığı cep telefonu hattının bir kadının üzerine kayıtlı olduğunu öğrenen kadın, 15 yıllık eşinden ayrılmak istedi. Ancak kadın, GSM firmasından bir yanlışlık olduğunu öğrenince boşanmaktan vazgeçti.

Mutlu (38) ve Meltem Boyacı (36) çifti 15 yıl önce birbirlerini severek evlendi. Çiftin bu evlilikten 3 çocuğu oldu. Tekel Bayiliği yaparak evini geçindiren Mutlu Boyacı, 11 Ağustos 2012 tarihinde bir GSM firmasından cep telefonu hattı aldı. Hattı da sadece 2 ay kullanabildi. İki ay sonra GSM operatöründen bir yetkili Boyacı'yı arayarak, "Size verilen numara N.B. isimli bir kadına ait siz bu zamana kadar kullandığınız ücreti ödemelisiniz" dedi. Boyacı, GSM firmasına itiraz etmek için başvurdu ancak aradan 1 yıl geçmesine rağmen bir sonuç alamadı.

Bu arada Boyacı'nın eşi Meltem Boyacı'da eşinin cehp telefonu hattının bir kadının üzerine kayıtlı olduğunu öğrenince kendisini aldattığını düşündü. Bu nedenle eşiyle kavga eden Boyacı boşanmaya karar verdi. Mutlu Boyacı eşine durumu anlattı ancak eşi bir türlü inanmadı. Meltem Boyacı boşanmak için mahkemeye başvurdu. Bunun üzerine Metin Boyacı GSM firmasını arayıp, "Eşim sizin yüzünüzden beni boşayacak 15 yıllık evliliğim bitecek, beni ancak siz kurtarırsınız" diyerek eşinin yanına gitmelerini ya da telefonla aramalarını istedi.

Bunun üzerine GSM operatöründen bir yetkili Meltem Boyacı'yı arayarak, "Eşinizin aldığı hat teknik bir nedenden dolayı başkasına ait çıkmıştır. Eşinizin o kadınla herhangi bir bağlantısı yoktur" dedi. Bunun üzerine Meltem Boyacı GSM firmasına gidip yetkililerden detaylı bilgi alınca boşanmaktan vazgeçti. Boyacı ailesi şimdi GSM operatöründen kendilerine çıkartılan 200 liralık borcu ödememek için mücadele veriyor.

Mutlu Boyacı, bir cep telefonu hattı aldığını hayatının 1 yıl içinde alt üst olduğunu belirterek, "Severek evlendiğim ve çok sevdiğim eşim beni boşayacaktı. Ailem dağılacaktı. Aldığım hat başka bir kadının üzerine çıktığı için. Sadece 2 ay kullandım bunun içinde benden 200 lira para istiyorlar. Hem benim ailemin düzenini bozdular hem de benden para istiyorlar" diye konuştu.

Meltem Boyacı ise eşinin aldığı hattın bir kadının üzerine ait olduğunu öğrenince şok geçirdiğini söyleyerek, "Hemen eşimin beni aldattığını düşündüm. 15 yıllık eşim birde biz severek evlendik. Bu nedenle çok zoruma gitti. Hemen boşanmaya karar verdim. Ama sonra GSM firmasına gidince teknik bir hata olduğunu anlattılar bende inandım ve boşanmaktan vazgeçtim. Az kalsın firmanın hatası bizim evliliğimizin yıkımına neden oluyordu. Aslında bizim bunlara dava açmamız lazım. Ben eşimi çok seviyorum" dedi.

GSM firması yetkilileri ise yapılan hatanın teknik bir sorundan kaynaklandığını ve düzeltildiğini bildirdi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gsm Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title