Haberler

Otomobil Dere Yatağına Uçtu: 8 Yaralı

Antalya'nın Alanya ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, 10 metrelik dere yatağına uçtu.

Antalya'nın Alanya ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, 10 metrelik dere yatağına uçtu. Kazada 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Mahmutseydi köyüne yakınları ile gezmeye giden Fatma G., kullandığı 07 HDG 15 plakalı otomobilin kontrolünü Büklü mevkinde kaybetti. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, yaklaşık 10 metrelik dere yatağına uçtu.

Ters dönen araçtan Fatma G., Aliye Elif Gökçek, Ayşe Zehra Abaylı, Azra Tuba Kali, Mirza Turan Kali, Hilal Abaylı, Ömer Selim Gökçek ile 34 haftalık hamile olan Nimet Kali, köylüler ve Alanya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nün çabaları ile çıkartıldı.

Köylülerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulanslarla yaralılardan Nimet Kalı, Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne diğer yaralılar ise Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

BEBEK SEZARYENLE ALINDI

Kazadan dolayı Nimet Kali'nin bebeği sezaryenle alınarak Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Anne Kali'nin ise vücudundaki kırıklardan ortopedi servisinde ameliyata alınacak.

Alanya Devlet Hastanesi'nde tedavileri süren Fatma G., Hilal Abaylı ve Nimet Kali'nin kızı Azra Tuba Kali yoğun bakım servisine alınırken, diğer yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Alanya Devlet Hastanesi Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title