Haberler

Osmangazi'de 493 Sokak Hayvanı Sıcak Yuvaya Kavuştu

Güncelleme:

Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi, sokak hayvanları için en güzel hizmeti onları sıcak birer yuvaya kavuşturarak yapıyor.

2018 yılında merkeze sağlık ve bakım için getirilen hayvanlardan 493 tanesi sahiplendirildi.

Yardıma ihtiyacı olan bütün sokak hayvanlarına kucak açan Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi, can dostlarımızın her türlü bakım ve tedavilerini yaparken, her yıl yüzlerce hayvanın sıcak bir yuvaya kavuşmasını da sağlıyor. Kalitesi, güvenirliği ve modern yapısıyla Türkiye ve Avrupa'nın en modern hayvan barınağı olma özelliğine sahip tesise, sokaklardan toplanarak getirildikten sonra kısırlaştırılıp, aşı ve tedavisi yapılan hayvanların bir kısmını doğal ortamlarına bırakılırken 2018 yılı içerisinde 493 hayvan sahiplendirildi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, sokak hayvanlarının sağlığı ve bakımı için ne gerekiyorsa yaptıklarını ifade ederek, "Hayvanlar için en güzel hizmet onları sıcak bir yuvaya kavuşturmak. Hayvan severleri pet shoplardan hayvan satın almak yerine barınaklardan ücretsiz olarak sahiplenmeye davet ediyorum. Barınağa gelen vatandaşlarımızın hayvan sahibi olması için her türlü kolaylığı sağlıyoruz. Sahiplendirme aşamasından sonra hayvanların bakım ve tedavileri konusunda da destek veriyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osmangazi Belediyesi DOST Partisi Osmangazi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title