Haberler

Ortalık yangın yeri gibi! Depremin merkez üssü Kahramanmaraş havadan görüntülendi

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğündeki deprem 10 ilde büyük yıkıma neden olurken, olayın vahameti gün ağarınca ortaya çıktı. Çekilen görüntülerde yıkılan binalar ve vatandaşların çığlıkları kayıtlara yansıdı.

Saat 04.17 sularında, merkezi Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan, 7.7 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Türkiye'nin kilitlendiği afet, toplam 10 ilde hissedildi. Yaşanan olayın ardından devletin tüm imkanları bölgelere seferber edildi.

EKİPLER ENKAZ ALTINDAKİ VATANDAŞLAR İÇİN TEYAKKUZDA

Arama-kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ederken, çok sayıda göçük ve yıkım haberleri de art arda gelmeye başladı. Sert kış şartlarında ekiplerin çalışmaları devam ederken, bölge halkı da enkaz altından çıkarılan vatandaşlara yardımcı oluyor.

HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Depremin vahameti ise gün ağarınca ortaya çıktı. Kahramanmaraş'ta yüksek bir binadan çekilen videoda, 7.7'lük depremin etkisiyle çok sayıda binanın yıkıldığı ve vatandaşların yaşananların paniği içinde çığlık çığlığa yardım talep ettikleri anlar yer aldı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Kahramanmaraş Deprem Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500

Yorumlar (10)

Fırat Türk:

Kimsenin yardımına ihtiyaç yok Türkiye bunu kendi aşabilecek güçte

27
399
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

depremde bile particilik yapmak sadece sizin aklınıza gelir

yanıt142
yanıt4
Beytullah NCS:

Fazladan yardım göz çıkarmaz.

yanıt112
yanıt10
Erkan Can :

Ben yoruldum artık her felaketin mağdurlarının ardından Allah yardımcımız demeye,birlik beraberlik mesajı vermeye..Tabiki Allah yardımcımız olsun ama deprem olacağı belli arkadaş neden on yıllardır kimse hiçbiryerde tedbir almıyor,neden gariban insanlar güvensiz binalarda ölümü bekliyor,devlet nerede ?

246
133
yanıtYanıtla
Yusuf Unal:

Lütfen lüzumsuz sözlerden ve can sıkıcı ifadelerden kaçınalım. SABIR ve BİRLİK zamanı!

246
13
yanıtYanıtla
Milletin Adami:

Rabbim milletimizin yardimcisi olsun

152
13
yanıtYanıtla
Alkurt:

MILLETIN ADAMI, GAYET MAKUL BIR YORUM YAZMIS, BU BEGENMEYENLER VARYA YA VATAN HAINI, YA DA AMERIKA SEVICI.

yanıt29
yanıt38
Rafflesia:

Allah'ım korkunç bir durum yaralılara acil şifalar diliyorum. Çok kötü bilanço daha da ağırlaşacak daha bir kaç saat sonrası bu halde bir iki sonrasını düşünemiyorum. Ne felaketler yılı oldu byle yarabbim

65
3
yanıtYanıtla
Nazlı Muhip:

Allahim sen yardim et. Akilsizligimizi bağışla. :(

5
4
yanıtYanıtla
Hatice Yüksel:

Buranın yeri Elbistan ve tam 24 saat oldu herkes göçük altında yardım bekliyor ne yiyecek ne bir çadır nede enkazlara müdahale bumu bizim gücümüz lütfen Elbistan’ın sesi olun lütfen yardımmmmmmmm

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title