Haberler

Ordu Valisi'nden Tebrik Kartı ile Tanıtım Kampanyası

ORDU Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun, kentin doğal güzelliklerinin daha iyi tanıtılması için başlattığı 'Sevdiklerimize, Ordu Fotoğraflarının Yer Aldığı Tebrik Kartlarını Gönderin' kampanyası ilgi gördü.

ORDU Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nun, kentin doğal güzelliklerinin daha iyi tanıtılması için başlattığı 'Sevdiklerimize, Ordu Fotoğraflarının Yer Aldığı Tebrik Kartlarını Gönderin' kampanyası ilgi gördü.

Ordu'nun tanıtımına katkı sağlamak ve farkındalık yaratmak amacıyla daha önce 'Sosyal Medya Hesabınızda Ordu'yu Paylaşın' kampanyası düzenleyen Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde yeni bir kampanya başlatarak, Ordu fotoğraflarının yer aldığı tebrik kartlarının gönderilmesini istedi. 'Sevdiklerimize, Ordu Fotoğraflarının Yer Aldığı Tebrik Kartlarını Gönderin' kampanyasını başlatan Vali Balkanlıoğlu, şöyle dedi:

"Böyle turizm potansiyeli açısından özellikle de son dönemde ilgi odağı olan yayla turizmi açısından Ordu hakikaten cennetten bir köşe. Yaylaları sadece görmek yetmez. Sahiller, ırmaklar, şelaleler inanın böyle cennet. Ordu'nun tanıtımına katkıda bulunulması açısından her fırsatı değerlendirmek istiyoruz. Son dönemde anılarımızda önemli yer tutan mektup ve tebrik trafiği azaldı. Herkes telefon ve  telefon mesajları kullanıyor. Unutulmaya yüz tutan yeni yıl tebrik kartlarının yerini telefon mesajları aldı. Ancak, belli bir doluluk oranına ulaştığında telefonlar ve bilgisayarlarda bunlar silinip gidiyor ve ortada hiçbir hatıra kalmıyor."

Başlattıkları kampanyaya Ordulular'dan destek bekleyen Vali Balkanlıoğlu, şunları söyledi:

"Bizim çocukluğumuzda ortaokulda, lisede, üniversitede annelerimize yazdığımız mektuplar, babalarımıza gönderdiğimiz tebrikler ya onlar tarafından, ya da bizim tarafımızdan saklanıyor. Hem geleceğe dönük hatıraların canlandırılması, hem de Ordu'nun tanıtılması açısından Ordulu hemşerilerime tavsiyem, kalıcı olması açısından tebrik kartı göndermeleridir. Gönderecekleri tebriklerde de Ordu'nun manzaralarını bazen fotoğraf bastırarak, bazen piyasada satılan kartpostalları alarak sevdiklerine yollamaları Ordu'nun tanıtımına büyük katkı sağlayacaktır."

- Ordu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title