Haberler

Önce Çalıyor Sonra 'Buldum' Diyerek Ödül Alıyordu

Şanlıurfa'da Çaldığı Otomobilleri Daha Sonra Bulduğunu İddia Ederek Sahiplerinden Para Ödülü Alıp Haksız Kazanç Elde Ettiği İleri Sürülen 36 Yaşındaki Mehmet Ali Harman Yakalandı.

Şanlıurfa'da çaldığı otomobilleri daha sonra bulduğunu iddia ederek sahiplerinden para ödülü alıp haksız kazanç elde ettiği ileri sürülen 36 yaşındaki Mehmet Ali Harman yakalandı.

Yenişehir Mahallesi'nden çalınan 63 VN 508 plakalı otomobilin plaka, motor ve şase numarasını değiştirdikten sonra sattığı ileri sürülen Mehmet Ali Harman'ı yakalamak için çalışmalara başlayan polis, son zamanlarda Şanlıurfa merkez ve ilçelerde çok sayıda düşük model otomobilin çalındığı ve bulunarak sahiplerine teslim edildiği bilgisine ulaştı.

Otomobil sahipleri, hırsızlıktan bir kaç gün sonra yanlarına gelen Mehmet Ali Harman'ın, birkaç gün içerisinde otomobilleri bulup kendilerine getirdiğini ve kendilerinden ödül olarak 500 ile bin 500 YTL arasında para aldığını söyledi.

Araştırmalarını yoğunlaştıran polis, Mehmet Ali Harman'ı Dedeosman Mahallesi'nde yakaladı. Harman'ın üzerinde daha önce çalınan bir otomobilin ruhsatı ile çok sayıda düşük model otomobile ait anahtar bulundu. Sorguya alınan Harman'ın 12 ayrı hırsızlık suçundan sabıkalı olduğu anlaşıldı.

Hasan KIRMIZITAŞ/ŞANLIURFA, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title