Haberler

'OLİMPİYAT Vizesi İçin Elimizden Geleni Yapacağız'

Güncelleme:

A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman ve genç yıldız Birkan Batuk 2015 Avrupa Şampiyonası öncesi A Spor'un sorularını yanıtladı.

Zor bir grupta olduklarının altını çizen Ataman, "Olimpiyat vizesi almak için elimizden geleni yapacağız."dedi.

ERGİN ATAMAN: ZOR BİR GRUPTA MÜCADELE EDECEĞİZ

Tabi ki çok zor bir gruptayız, bu bütün basketbol otoritelerinin söylediği bir şey. Bu gruptan iki veya üç takımın belki de şampiyonanın üç madalyasını alabilecek güçte takımlar. Ama biz de kendimize güveniyoruz, sonuçta son Avrupa Şampiyonlarında Türkiye ilk sekize girememiş bir ülke ama 2010'da dünya ikincisi, 2014'te dünyanın en iyi sekiz takımı arasına girmiş bir ülkeyiz biz de.

Savaşırsanız, mücadele ederseniz o zaman Allah'ta size yardım eder. İnşallah halkımızın duaları ile, ekran başındaki ve orada bizi destekleyeceklerin vereceği destek ile bu şampiyonadan yüzümüzün akı ile bir olimpiyat hakkı kazanırız diye düşünüyorum. Bunun için hep birlikte mücadele vereceğiz.

BİRKAN BATUK: HEDEFİMİZ OLİMPİYAT VİZESİ

Genç yıldız Birkan Batuk ise turnuvaya galibiyetle başlamak istediklerini belirterek 'Tabii ki ilk hedefimiz gruptan çıkmak olacak. İlk maçımız çok önemli, hem bizim göstereceğimiz kararlılık hem de turnuvaya galibiyet ile başlamak her zaman çok önemlidir. Takım olarak şu an pozitif bir havamız var. Bunu da turnuvada devam ettireceğimizi düşünüyorum. İnşallah hedefimiz olan olimpiyat vizesini alırız ve daha sonrada madalyaya kadar gitme şansı yakalarız.' dedi.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Birkan Batuk Ergin Ataman Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title