Haberler

    Naughty Dog'un Yaratıcı Yönetmeni Neil Druckmann, The Last of US Part III Hakkında Konuştu

    Güncelleme:

    Neil Druckmann ile yapılan röportajda, Last of US çok oyunculu oyununun durumu ve The Last of US Part III'ün potansiyel gelişimi hakkında sorular soruldu. Druckmann, konuyla ilgili herhangi bir güncelleme olmadığını belirtti ve üçüncü bölüm hakkında yorum yapmaktan kaçındı.

    Naughty Dog'un yaratıcı yönetmeni Neil Druckmann ile bir röportaj yapıldı. Yapılan röportajda kendisine yaklaşan Last of US çok oyunculu oyununun kaderi ve The Last of US Part III'ün potansiyel gelişimi hakkında sorular soruldu.

    Neil Druckmann, Last of US akıbeti konusunda ağzını kapalı tuttu

    Last of US çok oyunculu projesinin askıya alındığını öne süren son haberlere yanıt olarak Druckmann, konuyla ilgili "herhangi bir güncellemesi olmadığını" belirterek çok az netlik sağladı ve serinin potansiyel üçüncü bölümü hakkında yorum yapmaktan kaçındı.

    Entertainment Weekly'ye verdiği röportajda Druckmann, oyunun dünyasına duyduğu derin sevgiyi dile getirdi ve hem stüdyonun hem de hayranların seriye olan tutkusunu kabul etti. Ancak, yayınlanması planlanan TLoU Part II Remastered'a odaklanmanın ötesinde gelecekteki herhangi bir gelişme hakkında kaçamak cevaplar verdi.

    Söylentiler doğru çıktı! The Last of US Part 2 Remastered resmen geliyor

    Druckmann Naughty Dog'un üzerinde çalıştığı başka projeler olduğunu açıkladı. Daha önce stüdyonun bir sonraki oyununu çoktan seçtiğini belirtmiş olsa da, bunun söylentilere konu olan bilimkurgu oyunu The Last of Us: Part III mü yoksa tamamen farklı bir proje mi olacağı konusunda gizliliğini korudu. Hayranların seriye üçüncü bir bölüm eklenmesine yönelik ısrarlı arzularına rağmen Druckmann stüdyonun bir sonraki projesinde ilerlediğini ve kararın kesinleştiğini vurguladı.

    Last of US'ın çok oyunculu oyununa değinen son haberler, Naughty Dog'un Destiny'nin geliştiricisi Bungie tarafından yapılan bir incelemenin ardından oyunun geliştirmesini durdurduğunu gösteriyordu. Bu arada stüdyo, Ocak 2024'te PS5'te yayınlanması planlanan The Last of US Part II Remastered için hazırlanıyor.

    The Last of US 2. sezonu bekleyenlere kötü haber! Yine…

    Oyunun dizisinin 2. sezonunun çekimlerine ise Ocak 2024'te başlanacak. Maalesef daha önce bahsettiğimiz gibi bu da gecikti. Siz Druckman'ın açıklamalarıyla ilgili ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

    Kaynak: Shiftdelete / Güncel

    The Last of Us The Last of Us Oyun Güncel Haberler

    Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

    Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

    Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

    Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

    Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

    Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

    Bakmadan Geçme

    A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
    Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

    Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title