Haberler

Müşteri İşlemleri Artık Cepten Yapılabiliyor

Güncelleme:

Avea, Avea Online İşlemler Uygulaması ile müşteri işlemlerini cebe taşıdı.

Avea Online İşlemler Uygulaması ile Müşteri İşlemleri Artık Cepten Yapılabiliyor

Müşterilerine, tüm kanallardan kaliteli, hızlı, proaktif ve değer yaratan eşsiz müşteri deneyimi için sürekli yenilikler sunan Avea, Avea Online İşlemler Uygulaması ile müşteri işlemlerini cebe taşıdı.

IOS (iPhone), Android ( Samsung, HTC, Sony Ericsson, Motorola, Huawei, ZTE gibi akıllı telefonlar), Blackberry OS ve Symbian (Nokia) işletim sistemli telefonlara yüklenebilecek olan Avea Online İşlemler Uygulaması ile fatura ödemesinden, anlık kullanım bilgisine, tarife değişikliğinden, paket satın almaya kadar pek çok işlem online yapılabilecek

Online işlemler ve self servis tabanlı kanallara hız kesmeden yatırım yapan Avea, akıllı cihaz kullanan müşterilerine sunduğu hizmetlere bir yenisini daha ekledi. Akıllı telefon kullanıcılarına özel olarak geliştirdiği Avea Online İşlemler Uygulaması ile Avealıların hatlarına ait online işlemleri cep telefonlarından yapmalarına imkan sağlıyor.

Akıllı telefon kullanan tüm bireysel ve kurumsal Avea aboneleri, ücretsiz olarak indirip, yine ücretsiz olarak kolayca kullanabilecekleri uygulama ile, hat işlemlerinden fatura ödemeye, 3G işlemlerinden katma değerli servislere kadar pek çok işlemi mobil olarak yapılabilecekler.

Avea kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak çözümler sunmak ve Avea servislerine ulaşım kolaylığı sağlamak için yeni uygulama geliştirmeye devam ettiklerini belirten Avea Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat, "Herşeyin mobil olduğu bir iletişim çağındayız ve akıllı telefon kullanıcı sayısı gün geçtikçe artıyor. İşlerimizi hızlı ve mobil platformda gerçekleştirmek istiyoruz. Avea olarak akıllı telefon kullanıcılarına en hızlı ve en doğru çözümleri sunabilmek adına çalışmalarımız devam etmektedir; bundan sonra da Türkiye'nin Ar-Ge sertifikasına sahip tek operatörü olarak Avealılara özel servisler ve uygulamalar geliştirmeye devam edeceğiz. Bu sayede, kullanıcıların hayatını da kolaylaştırmayı hedefliyoruz" dedi.

Online İşlemlerde en çok kullanılan servislerin mobile taşındığı Avea Online İşlemler Uygulaması, sürekli güncellenecek ve yeni servislerin de ekleneceği içeriği ile iOS (iPhone), Android (Samsung, HTC, Sony Ericsson, Motorola, Huawei, ZTE gibi akıllı telefonlar), Blackberry OS ve Symbian (Nokia) işletim sistemli cihazlarda ücretsiz indirilecek ve Avea hatlar üzerinden ücretsiz bağlantı sağlanacaktır. Uygulama ile kullanıcılar yurtdışında olsalar bile güncel tarifelerinde değişiklik yapabilirken; faturalı/faturasız hat kullanım detayı, fatura görüntüleme, otomatik ödeme talimatı verme, Avea paket/servis abonelikleri gibi daha bir çok işlemi de akıllı cihazlarından gerçekleştirebilecekler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ericsson Samsung Sony Avea Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title