Haberler

Mustafa Sarıgül Suşehri'nde

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Sivas'ın Suşehri ilçesinde sevenleri tarafından sarı çiçeklerle karşılandı.

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Sivas'ın Suşehri ilçesinde sevenleri tarafından sarı çiçeklerle karşılandı.

Memleketi Erzincan'a uçakla gelen ve karayoluyla Sivas'a geçen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül için, Suşehrili sevenleri tarafından Akıncılar - Suşehri arasında bulunan dinlenme tesislerinde karşılama yapıldı. Sevenleri Sarıgül'e sarı çiçeklerden oluşan bir demet verdi. Suşehri Belediyesi Aspasya Parkı'na geçen Sarıgül, parkta oturan vatandaşlarla tek tek selamlaştı. Oğuz Kaan Kaynar ve ailesiyle tanışan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, liseyi bu sene bitiren Oğuaz Kaan Kaynar'a kartını vererek tüm burs masraflarının kendisinin karşılayacağını ve İstanbul'da üniversitede okutacağının sözünü verdi. Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel tarafından yaptırılan Aspasya Parkı'na hayran kalan Sarıgül, Sedat Sel'e teşekkür etti.

Suşehri Belediye Aspasya Parkı'nda basın toplantısı gerçekleştiren Mustafa Sarıgül şu açıklamalarda bulundu:

"Türkiye'nin her noktasını Cumartesi, Pazar günleri geziyorum. Gezdiğim yerlerde yurttaşlarımın sorunlarıyla, problemleriyle ilgileniyorum. Benden yurttaşlarımın istekleri nelerdir bu konuda incelemeler yapıyorum. Bu noktada Erzincan Refahiye ve Refahiye'nin köylerini gezdim. Orada yurttaşlarımla konuştum, gördüğüm ilgi çok güzeldi. Hiçbir siyasi parti gözetmeden bütün yurttaşlarıma teşekkür ediyorum. Şuanda çok sevdiğim kardeşim Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel'i ziyaret ettim ve bana yaptırdığı Suşehri Belediyesi Aspasya Parkını gezdirdi. Suşehri'nde gerçekten son derece güzel çalışmaları var. Başkanım Suşehri'nin adına yakışır derecede çok güzel parklar yapmış. Suşehri bugün Türkiye'nin her noktasında tanıtım aşamasında önemli yerlerde kendisine misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim."

Bir basın mensubunun son dönemde yaşanan Türkiye - Suriye krizinde hükümetin tutumunu sorması üzerine Sarıgül, "Sayın Dışişleri bakanı göreve geldiğinde 'Bütün komşularla sıfır sorun' diye bir kitap yazdı. Ben o kitabı okuduğumda gerçekten çok mutlu oldum. Gerçekten dış politikada bizim siyasi parti fakı gözetmeden hep beraber olmamız lazım ama sayın dışişleri bakanının o sıfır sorun kitabını okuyunca dedim ki 'Bütün komşularımızla dost olmamız lazım'. Komşu komşuya her zaman lazım. Şuanda bütün komşularımızla problemli olmamız beni gerçekten son derece üzüyor. Ülkemizi tehdit eden, ülkemizi sıkıntıya sokan her hangi bir olay olursa bu noktada hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden hep beraber olmamız lazım. Bu bizim ulusal birlik anlayışımızdır. Bizimde komşulara sorun ve problem çıkaracak olan olaylardan kaçınmamız lazım" dedi.

SARIGÜL: "PARTİ FARKI GÖZETMİYORUM"

Yapılan anketlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) başında görülmek istenen liderler arasında ilk sırada olduğunun hatırlatılması üzerine Mustafa Sarıgül, "Ben hiç bir siyasi parti farkı gözetmeden bütün yurttaşlarımla bir arada oluyorum. Yanımızda Milliyetçi Hareket Partisi belediye başkanımızda var Büyük Birlik Partisi belediye başkanımız da var. Diğer siyasi partilere mensup yurttaşlarımızda var. Kesinlikle bir parti farkı gözetmiyorum. Bayrağımızla, toprağımızda ulusal birliğimizle bütünleşen, din farkı, dil farkı, ırk farkı, mezhep farkı ve kültür farkı gözetmeden herkesle yolumuza Bismillah diyerek devam etmekle mükellefiz. O nedenle ben yurttaşlarımızın gösterdiği bu ilgiye çok teşekkür ediyorum. Türkiye'yi dolaşıyorum, mutsuzum çünkü 15 yıldır ülkeyi yöneten iktidar var ama iktidardan anahtarı teslim alacak bir yapı ve enerjinin olmadığını görüyorum. Bunun için gerçekten üzgünüm" şeklinde cevap verdi.

Yeni parti kurma konusunda düşüncelerini dile getiren Mustafa Sarıgül, "Parti kurmak için çok erken, çalışmalara devam ediyorum. Türkiye'de parti kurmak önemli değil, iktidar olmak önemli. Nereye gideceğimize önce hakkın gücü, sonra halkın gücü karar verir" dedi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Sarıgül İstanbul Suşehri Sivas Politika Güncel Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title