Haberler

Polis Aracı, TIR'ın Altına Girdi: 2 Şehit, 2 Yaralı

Güncelleme:

Muş'ta Özel Harekat polislerini taşıyan polis aracı, TIR'ın altına girdi. Kazada 2 polis şehit oldu, 2 polis yaralandı.

Bitlis'ten Muş Havalimanı'na gelen Özel Hareket polislerini taşıyan sivil plakalı araç, Hasköy ilçesine bağlı Eşmepınar köyü yakınlarında İ.K. yönetimindeki 13 KD 487 plakalı TIR'a arkadan çarptı ve altına girdi. Olay yerinde Özel Harekat polisi Veysel Burak Ergül ve Cüneyt Bankur şehit olurken, Engin Oral ve Serkan Saka ise yaralı olarak Muş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

EMNİYET MÜDÜRÜ DE OLAY YERİNE GELDİ

Araç içerisinde sıkışan bir şehidin cenazesi için Muş İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Şehidin cenazesinin çıkarılma çalışmaları devam ederken, Bitlis İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

POLİS MEMURLARI GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Bitlis'ten kaza yerine gelen polis memurları, arkadaşlarının şehit olduğunu öğrenince gözyaşlarını tutamadılar. Duygulu anlar yaşayan polisleri ise yine arkadaşları teselli etti. Savcının olay yeri incelemesinin ardından şehit polis memurları Veysel Burak Ergül ve Cüneyt Bankur'un cenazeleri de Muş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

YARALI POLİSLER YOĞUN BAKIMDA

Yaralı polis memurları Engin Oral ve Serkan Saka'nın, yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakıma alındıkları bildirilirken, Muş İl Emniyet Müdürü Ahmet Cemal Çalışkan ve Bitlis İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ise hastaneye geldi. Emniyet müdürleri burada yaralılar hakkında bilgi alırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

ŞEHİT ATEŞİ ELAZIĞ'A DÜŞTÜ

Şehit polislerden Cüneyt Bankur'un (25) Elazığ'ın merkez Sürsürü Mahallesi Somuncu Baba Sokak'ta bulunan babası Aziz ile Emine Bankur'un evine giden polisler, acı haber verdi. Şehit ailesinin bulunduğu eve Türk bayrakları asıldı. Şehidin evine çok sayıda meslektaşı gelerek, ailenin acısını paylaştı. Şehidin babası, annesi, ağabeyi ve kardeşi Muş'a gitti.

Şehit Bankur'un naaşının yarın Bitlis'te düzenlenecek törenin ardından Elazığ'da son yolculuğuna uğurlanacağı bildirildi.

AĞABEYİ DE POLİS

Öte yandan, Bankur'un bekar olduğu ve ağabeyi Fatih Bankur'un da Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis olduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muş Devlet Hastanesi Elazığ Bitlis Yerel Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir? Rüyada birinin öldüğünü görmek ne anlama gelir? 32 farz nedir? 32 farz nelerdir, imanın şartları nedir? 32 farz anlamı, İslamın 5 şartı ve açıklamaları 21 Nisan hangi burç? Nisan'ın 21'inde doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan burcu! 20 Nisan hangi burç? Nisan'ın 20'sinde doğanlar hangi burç oluyor? 20 Nisan burcu! İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi!
Bingöl'deki 4,2'lik depremin ardından Naci Görür'den endişelendiren açıklama: Küçük ama yeri can sıkıcı

Bingöl'deki 4,2'lik depremin ardından Naci Görür'den endişelendiren açıklama: Küçük ama yeri can sıkıcı

title