Haberler

Muhalifler, 1 Ermeniyi Türkiye'ye Teslim Etti

Güncelleme:

Çatışmaların devam ettiği Suriye'de muhalifler 1 Ermeni vatandaşını, Hatay'ın Yayladağı ilçesindeki sınır kapısından Türk yetkililere teslim etti.

Çatışmaların devam ettiği Suriye'de muhalifler 1 Ermeni vatandaşını Hatay'ın Yayladağı İlçesi'ndeki sınır kapısından Türk yetkililere teslim etti.

Suriye'nin Keseb bölgesinde muhalifler ve rejim askerleri arasındaki çatışmalar devam ederken, çatışmalardan etkilenmemesi için güvenli bir bölgede tutulan Ermeni vatandaşı 72 yaşındaki George Kurdmusyan, muhalifler tarafından Yayladağı Sınır Kapısı'na getirildi. Burada kapıdaki görevliler tarafından teslim alınan Kurdmusyan, minibüsle ilçe merkezindeki öğretmenevine getirilip ilk olarak sağlık kontrolünden geçirildi. Muhalifler ve rejim askerleri arasında devam eden çatışmalar sırasında vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığını belirten Kurdmusyan, muhaliflerin kontrolünde bulunan bir hastanede tedavi edildikten sonra Türkiye'ye getirildiğini söyledi. Su ve çayın ikram edildiği George Kurdmusyan'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yayladağı Türkiye Suriye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title